Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti szívesen nyaljátok ki önszántatokból a barátnőtöket csak úgy, mert megkívántátok? Mondjuk napközben is? Létezik ilyen férfi?
Figyelt kérdés
2022. aug. 4. 17:22
1/24 anonim válasza:
attól függ. ujjazni jobban szeretek, de speciálisabb helyzetben a nyali is mehetne.
2/24 anonim válasza:
Szeretek nyalni,akár napközben is,de csak ha előtte nem sokkal fürdött.
5/24 anonim válasza:
Az exemmel inkább az volt a gond hogy nem engedte magát annyiszor kinyalni mint amennyiszer szerettem volna. Az orálszex oda vissza alap szerintem ha éppen úgy fekszik vagy olyat csinál már rá is kívánok egy jó nyalásra.
6/24 anonim válasza:
én igen, de a párom elég furcsán néz, amikor csak úgy ki szeretném nyalni
7/24 anonim válasza:
Imádok nyalni, bármikor könnyen rávehető vagyok, a feleségemnek csak egy szavába kerül. Vagy még annyiba se... sajnos elég ritkán él vele. Pedig nagyon felizgat ha nyalhatom a finom punciját. Persze szex előtt/közben/után rendszeresen szoktam, meg olyan is van hogy egymást kényeztetjük csak orálisan, de nincs szex.
Ha csak "úgy" elkezdem nyalni, mert nagyon megkívántam vagy ő kéri, akkor nem is számítok viszonzásra. Persze általában kapok viszonzást vagy szex lesz belőle, de néha van viszonzatlan is, hogy kinyalom és cserébe nem kapok semmit, ennek is megvan a maga izgalma.
10/24 anonim válasza:
Igen volt már párszor hogy viszonzás nélkűl élvezetekig nyaltam !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!