Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgató valakinek az, ha a partnere arcára élvez?
Kicsit prűd vagy.
Nő vagyok, de szerintem nincs benne semmi megalázó, imádom látni, hogy tetszik a páromnak. Átlagos, könnyen teljesíthető dolog.
Szerintem nincs ebben semmi megalázó, de azt sem ítélem el, aki viszolyog tőle.
Sokminden belefér a szexbe, ha mindkét fél élvezi. Egymás nemiszervének a nyalogatásától a végbélnyílás ujjazásán át a kikötözésig... Én sem igénylem különösebbben, hogy a barátom az arcomra élvezzen, de ha szeretné, akkor hagynám. Semmivel sem látom rosszabbnak, mint azt, hogy a számba engedi a testnedveit. Egyikkel sincs problémám.
14
Kérdező, mi megértjük, hogy téged ez nem izgat, vagy esetleg kifejezetten taszít. Nincs ezzel semmi gond, viszont te is értsd meg, hogy számomra (nő vagyok) nincs semmi megalázó abban, hogy a barátom az arcomra élvez. Nem rombolja a kapcsolatunkat, nem érzem magam rosszul tőle, nem lesz velem tiszteletlenebb utána stb.
A pisiléssel összefüggésbe hozni az ejakulációt meg kifejezetten butaság. Ilyen alapon nem "pisiled le" a barátnődet, de azért a "szájába pisilsz"? Ugye, hogy értelmetlen...
De ismétlem SEMMI gond azzal, hogy neked nem tetszik ez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!