Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szexi ez az argentin lány?
Az instán minden második csaj ilyen.
Ezek ebből élnek. Másra nem igen jók, csak mutogatni magukat, felszínesek. Buták. De külsőre tényleg ott vannak.
Miért mi lenne az ideális életpálya?
Elmenni az Audiba vagy a Suzukiba sor mellé?
Vagy legyen Elon Musk? De akkor vissza kérdezek hány olyan "minta embert" ismersz aki feltudott építeni egy Tesla szintű céget?
Vagy Mark Zuckerberg? Hány "minta embert" ismersz aki 22 éves dollár milliárdos lett?
Szerintem mindenki úgy éli az életét ahogy neki jó
"Ennyit hagysz a jövőre"
Na mond tesó te mit hagysz a jövőre?
Alkottál bármit mint Musk, hogy nevedet 100-200 év múlva is emlegetni fogják?
Vagy mit értesz ez alatt.
"Ennyit tanítasz a világnak?"
Én benne vagyok, hogy Elon Musk legyen az új etalon. Én be ismerem, hogy senki vagyok. Egy nagy 0 hozzá képest. Vajon te képes vagy rá bro? 🙂
Nem vagyok a tesód, a szöveged stílusábol meg valószínűleg egy taknyos 20 éves vagy hozzám képest. Másodszor a lényeget most sem sikerült megertened. A világon ezer módon lehet értékes az életed. Nem kell hozzá csúcsgazdagnak lenned.
Három, igen sok minden elmondhatok magamról az életben. A hobbim egyben a munkám is amit országosan is elismernek, előadóművészetben is otthon vagyok, sőt egyéb tudással is rendelkezem amit kamatoztatok. Ja és képzeld, nem vagyok szupergazdag.
Egyébként az első válaszomban nem megsérteni a többes szám első személlyel, csupán példának szántam hogy megértsd, mennyire leegyszerusítesz valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!