Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legbetegebb szexuális fantáziátok?
Figyelt kérdés
Felőlelem lehet akármilyen undoríþó perverz vagy bármilyen. (Pedó az ne!)2022. aug. 2. 22:02
1/43 anonim válasza:
Nővel szexelni.
(tudom, eléggé durva, de ez az új vilagrend)
3/43 anonim válasza:
Van pár,de mostanában bejött egy új: egy igényes,kisportolt testű csávó megdugja a feleségem és én nézem a sarokból,miközben recskázom.
Anno én is elég jó testű pali voltam,de elhagytam magam és párom nagy nosztalgiával emlegeti. Hűséges hozzám,3 gyerekünk is van,de szeretném ha megkapná amire vágyik.
4/43 anonim válasza:
Lábfétises domináns játékok egy domináns nővel.
6/43 anonim válasza:
BDSM gangbang, de szerintem nem beteg :) Beteg amit jogszabály tilt, vagy egészségre ártalmas. A többi csak a prűdek szerint beteg, de pont tojok a véleményükre, amúgy sem kötöm az orrukra mert semmi közük hozzá.
8/43 anonim válasza:
Hogy a szakmai tanárom domináljon
18 f
9/43 anonim válasza:
Hogy a párom megcsal. Meg hogy hogyan csinálhatta az exeivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!