Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Hány évesen spriccelté...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hány évesen spricceltél először? Már aki tud persze

Figyelt kérdés
Nekem egyszerűen nem megy, mondjuk nem is tudom hogyan kéne hozzá kezdenem, erre valami tipp esetleg?
2022. aug. 2. 16:41
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Előszőr 18 évesen, a spriccelés bonyolultnak hangzik de nem nehéz,ha kell valakinek segítség nyugodtan írjon, de sajnos nem képes mindenki a spriccelésre, bár én hiszek benne hogy megtanulható:)
2022. aug. 2. 16:43
 2/8 A kérdező kommentje:
#1 Persze ez full érthető, írtam, hátha van remény:D
2022. aug. 2. 16:45
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
17 évesen
2022. aug. 2. 17:03
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
16 évesen
2022. aug. 2. 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Barátnőmnek velem volt az első, ő akkor 19 volt. Eleinte csak erősen nedvesedett, elfolyt a puncija, aztán idővel elég határozott és látványos spriccelést is tudott produkálni.
2022. aug. 2. 17:29
 6/8 anonim ***** válasza:
40%

Deborha Sundale konyvet keresd meg a neten.

Alapos anatomiai ismeretek es a technika is le van orva benne. Gyakorlassal. Mindennel.

2022. aug. 2. 18:33
 7/8 anonim ***** válasza:
40%

Életem első masztizásánal ami életem első orgazmusa is volt. 22évesen.

Azóta sem, se egyedül se partnerrek

2022. aug. 2. 20:49
 8/8 anonim ***** válasza:
40%
15 evesen. Nagyon meglepett azota csak 1x sikerult akkor is magamnak.
2022. aug. 3. 09:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!