Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőmmel édeshármasoztunk, és a a legjobb barátja belém élvezett, akkor még hetero vagyok?
Figyelt kérdés
Nem vonzanak a férfiak, igazából csak sodródtam az árral. Egynek jó volt, de rendszert nem akarok ebből csinálni. Meglepett, mert eredetileg csak a barátnőm akart hármast, és a srác végül bedobta az ötletet, a barátnőmnek tetszett, én meg kíváncsiság alapon belementem.2022. aug. 2. 11:47
41/49 anonim válasza:
Mit keres ez már megint a hetero kategóriában??
42/49 anonim válasza:
Ez sokkal gyakoribb mint gondolnád, ettől még nem vagy búza. Csomó csajjal beszéltem már itt, akik hasonlóan hármasoznak h nehe a férfiak is foglalkoznak egymással.
44/49 anonim válasza:
#43 tényleg nem meleg, hanem biszex 😂 aki másik pasival csinál ezt-azt, az nem hetero
45/49 anonim válasza:
Jóvanna! A kérdező is biztos a kíváncsi hetero kategória. 🤣
46/49 anonim válasza:
Farbatoszott a haverod, beléd is élvezett, meg le is cumiztad.
Ez tipikusan hetero dolog. Nem is értem miért merült fel benned a kétely.
47/49 anonim válasza:
Az ókori rómába elvileg az az uralkodó volt fura, aki csak női szeretőket tartott, bár én is ilyen fura ember vagyok.
48/49 anonim válasza:
Ha az én pasimba bele élveznének nem tudnék férfiként nézni rá... de ha nektek ez így jó
49/49 anonim válasza:
Ilyet szól "jobb nőm van mint nektek"🤣🤣
Na és ki ez a nő? Az ErNŐ vagy a JeNŐ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!