Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok csináltatok már ilyet?
Csináltatok már magatokról olyan képeket amin fehérneműben vagy meztelenül vagytok? Kicsit eljátsszva a gondolattal, hogy modellek vagytok?
Nem akarok képeket kérni senkitől csupán érdekel, hogy mennyire gyakori ez a jelenség. Meg, hogy mivel csináltátok a képeket pl Mobil vagy kamera?
Igen. Csináltam sok ilyen képet magamról. Képzeletben jó eljátszani a dolgokat. Egy IPhone 13 Pro-Vál csinálom a képeket?
UI: Nem küldök senkinek ilyen képet úgyhogy ez miatt ne is írj. Köszke 🙂
Még 18 éves koromban csináltam magamról művészinek szánt teljesen meztelen képeket. Szerintem jól sikerültek, persze a “lényegi” részeknek csak a körvonalai látszanak. Akkor még nem voltak olyan jók az okostelefonos kamerák, legalábbis ami nekem volt, így én fényképezőgéppel csináltam.
UI.: nem kérek privit, nem fogom megmutatni a képeket
Magamról sosem, de férjem fotós, rendszeresen állok neki modellt akt, vagy fehérneműs képekhez.
Élvezzük mindketten, én azért szeretem, mert szebbnek látom magam, és a plusz figyelem is jól esik olyankor.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!