Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mindenki érzi, ha a párja beleélvez?
Figyelt kérdés
Velem többször előfordult, hogy nem éreztem ilyenkor semmit, csak a hangok alapján gondoltam, hogy most ment el. Ez normális lehet? Több éve élek aktív szexuális életet, de legtöbbször így van.2022. júl. 31. 17:55
2/9 anonim válasza:
Nem mindig. Van, hogy a saját élvezettemel vagyok épp elfoglalva. :)
4/9 anonim válasza:
Én abból érzem hogy sokkal hevesebben, erősebben, élvezetesebben löki belém a péniszét. :)
5/9 anonim válasza:
Maga a beleelvezest ritkan erzem, a pasin latom hogy elmegy
6/9 anonim válasza:
A spriccet magát nem érezni, csak ahogy összerándul a farka.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugtató volt olvasni.
2022. aug. 1. 07:56
9/9 anonim válasza:
Én se éreztem még soha. Az arcán látom csak én is, a hangjaiból, megváltozott mozdulatokból. Szerintem ez azért van, mert a hüvely nem érzékeny, nincsenek olyan érzőfelületek rajta (tudtommal), mint az ujjbegyen. Ez nagyon jó kérdés volt, mert szerintem sok embernek ez nem világos, nőknek és férfiaknak se. Tőlem volt már, hogy orvos is kérdezett ilyet, hogy belém ejakulált-e xy. Ezek szerint ő se tudja, hogy azt nem fogom a hüvelyemben érezni, legalábbis szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!