Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány férfival volt eddig hüvelyi hüvelyi orgazmusotok?
Na és hány pasival nem volt?
Onnantól hogy egyszer az egyikkel lett, javult a "mérleg"?
Hány évesen éltetek át először hüvelyi orgazmust? Az férfival volt, maszturbálás közben, vagy valami más?
Az a ritkább ha nincs. De ahhoz már eléggé bénának kell lenni.
Amikor 17 évesen elvesztettem a szüzességem akkor is volt már.
1 férfival volt és van orgazmusom a mai napig is, a párommal. Előbb klitorális orgazmus, 24 voltam, 3 hete jártunk együtt akkor amikor először volt. Azóta mindig:). Hüvelyi nagyon ritkán van, 1 év után volt először, és évente 2-3x fordul elő. Az okàt nem tudom, nem is érdekel, nekem a másik is tökéletesen megfelel. Nem görcsölünk rá.
Korábbi 6 pasimmal nem volt semmilyen orgazmusom soha. Pedig volt 1 éves kapcsolatom is.
36/N
Az előző és a mostani parommal volt. Összesen 4 férfival feküdtem le.
Kb 19 éves koromban éltem át először szex közben. Az előző párommal viszomylag sok idő volt mire elélveztem (30-40 perc), a mostanival 4-5 perc alatt sikerül. Mindkettőnek átlagos a mérete. 22/L
12es
Pistike ne kamuzz ekkorát!🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!