Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, Van itt olyan, akinek megvolt a lánya barátnője, évfolyamtársnője, szóval hogy a lányán keresztül ismerte meg a lányt? Hogy történt?
Figyelt kérdés
Nyilván 18 feletti lányokról kérdezek. Mielőtt írnátok, nem, nem erre izgulok, sőt bizonyos helyzetben nem tartom előnyösnek, nem volt sok a poresz, és nem a fiam bnőjét írtam mert az nem játszana..2022. júl. 29. 17:09
1/4 anonim válasza:
Ha a lànya volt meg az kizàró?..
4/4 anonim válasza:
A lányom osztálytársa megvolt. Volt 18-19 éves a csaj én meg vagy 47. Nem éreztem nagy kalandnak. Betámadott amikor a lányom elment otthonról. Mondta ő még maradna kicsit. Utána említette mehetne ez így tovább ,de másnap már mással látott az utcán és én sem kerestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!