Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármasban két férfi és nő felállásban mennyire gyakori a szendvics figura vagy az anál ?
Figyelt kérdés
Már az elején le szokták tisztázni hogy mit lehet ,vagy menet közben ahogy a nő szeretné?2022. júl. 28. 22:14
21/40 anonim válasza:
Nálunk pont innen indult, hogy én akartam tudni milyen amikor egyszerre két pasi dug. Szóval elsőre is volt szendvics. Nálam ez a lényeg a hármasban, hogy ezt érezzük, hogy punci, popsi egyszerre van kitöltve
22/40 anonim válasza:
Nàlunk gyakori mivel biszexek vagyunk mindketten pasik!
Imádom mikor dugom a csajt és érzem,hogy a farka hatol a hátsóma!
23/40 anonim válasza:
Én aki nem a párom, azt punciba eleve nem is engedem. Az csak a férjemé. Így nálunk megy az anál és a szendvics. Egyszer engedtem be idegent oda, akkor is duplán hatoltak be a férjemmel, az akor érdekelt. De semmi extra nem volt, így többet nem erőltettük.
24/40 anonim válasza:
Eddig 2 harmasom volt. Sajnos mindketszer csak felvaltva voltam a pasikkal. Egyszerre nem tudtam megoldani a puncimba, valamelyikuk mindig harckeptelen lett. Popsimba max ugy ujj mehet.
25/40 anonim válasza:
Mi mindenr kiprobaltunk mar
Es mindenbe mas az izgalom
26/40 anonim válasza:
Hetero pasi vagyok, és szívesen benne lennék egy hármasban.
27/40 A kérdező kommentje:
Én is benne lennék ....
2023. márc. 29. 15:14
28/40 anonim válasza:
Én is, én is!!+ Akkor meg is vagyunk hárman :D
29/40 anonim válasza:
Milyen pózban csinálta aki csinálta?
Hétvégén voltam egy párnál de nem tudtuk összehozni sajnos nem fértünk oda rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!