Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyire izgató pasi Kiril Petkov bolgár miniszterelnök? Lefeküdnétek vele?
Figyelt kérdés
Ráadásul harvardon végzett, értelmiségi, liberális és elitéli az ukrán konfliktust.(ezt csak azért írom ide, mert biztos vannak olyan csajok, akik nem külső alapján ítélnek)
2022. júl. 28. 21:38
1/4 anonim válasza:
Annyira nem csúnya, de nem is az esetem. Az, hogy liberális az nálam hátrány.
2/4 anonim válasza:
Nem rossz, de nem is az a kimondott sármőr. Van kisugárzása, de minden személyesen dőlne el nem attól hogy politikusként mit hadovál a TV-ben (amit a választók hallani akarnak). A Harvard egy dolog, nem attól fog önmagában nedvesedni a bugyi.
3/4 anonim válasza:
Jóképű, nekem szimpatikus, főleg az első kép alapján. Ha a korosztalya lennék biztos bejönne.
4/4 anonim válasza:
Nekem nem az esetem kép alapján. Élőben lehet, hogy másmilyen sugárzása volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!