Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ha akarnátok milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ha akarnátok milyen gyorsan találnátok partnert a félrelépéshez?

Figyelt kérdés
2022. júl. 28. 11:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Meg ha üt vág ver, durva veled akkor is jusson eszedbe hogy te döntöttél.Ne menj rinyálni ,sírni pasikhoz hogy ütnek vernek otthon.Én az ilyen nőknek nem szoktam segíteni és még ki is röhögöm őket.Nem tudnak meghatni.A nő választ ennyi.
2022. júl. 28. 13:45
 12/20 anonim ***** válasza:
52%
Ajajj kérdező, de keserű vagy. Ha érdekelne mi történt veled biztos megkérdezném.
2022. júl. 28. 13:48
 13/20 anonim ***** válasza:
60%

Szexuális kategóriába vagyunk. A félre lépésnél, nem párkapcsolati téma.

Azt meg nem kell összekeverni, hogy akivel lefeküdnék egy alkalommal, haza is vinném végleg. De ha már ennyire érdeklődtök, köszönöm szépen választottam, férjhez mentem és boldog vagyok. :) Attól meg, hogy a félre lépés lehetősége egy telefonomba kerül nem biztos, hogy élek is vele.

2022. júl. 28. 13:53
 14/20 anonim ***** válasza:
93%
Akármikor lenne 😂 sajnos ha akarom ha nem megtalálnak az ajánlatok...
2022. júl. 28. 14:06
 15/20 anonim ***** válasza:
77%
Én kidobnam azt a nőt, aki arra büszke, hogy csak egy telefonhívásába kerülne megcsalni. Akinek vannak alapvető fogalmai a szeretetről, az nem "tart pisztolyt" a fejemhez, hogy nézd csak, akkor b*szok ki veled, amikor akarok, úgyhogy viselkedj ám. Az ilyet érdemesebb kidobni, csak szebb lesz az élet egy érzelmi zsaroló nélkül.
2022. júl. 28. 15:52
 16/20 anonim ***** válasza:

Az mennyivel jobb, ha egy ismeretlen nőt visz haza a férfi? Akit részegen egy szórakozó helyen szed össze?

De ti tudjátok. :)

A kérdés meg nem a szerető tartásról szól, hanem egy alkalmi partner összeszedéséről. Arra meg bármikor találok a telefonkönyvemben is minimum 10-15 embert. (gondolkodjatok, hogy vajon mivel foglalkozom. :D) Akit ismerek és nem ismeretlenül vinnék haza.

De szerencsére szeretem a férjem és sosem fogok élni ezzel. Ja és a férjemnek is van 20-30 olyan nő a telefonkönyvében aki első szóra ugrana ha hívná. ;)

2022. júl. 28. 16:02
 17/20 anonim ***** válasza:
15# itt nem volt szó zsarolásról,itt csak válaszoltunk egy kérdésre. Sosem zsaroltam a páromat, azzal magammal is kitolnék és a páromnak is lenne kivel lefeküdnie, csak arról nem volt szó a kérdésben.
2022. júl. 28. 16:02
 18/20 anonim ***** válasza:
21%
1000 év alatt kb.
2022. júl. 28. 20:47
 19/20 anonim ***** válasza:
78%
#18 Nem hinném én azt :)
2022. júl. 28. 22:31
 20/20 anonim ***** válasza:
20 ève vagyok fèrjnèl, eddig nem sikerült :(
2022. júl. 29. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!