Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, nők! Ha egy milliomos arab pasi felajánlaná, hogy 10 000 000 Ft-ot fizet egy éjszakáért a pár női tagjának mit tennétek?
Figyelt kérdés
Mondjuk ez a fickó jönne elő az ajánlattal:
Pasik bátorítanátok, a barátnőt, nők ti akarnátok?
2022. júl. 28. 08:45
11/21 anonim válasza:
Ráhajlítanám a viperám. Bár amennyire a csajom rühelli a tevezsokékat...lehet, hogy nekem már nem is kéne ütnöm a férget.
13/21 anonim válasza:
Mivel van házassági szerződés köztünk, ezért csak akkor mennék bele, ha mindkettőnknek fizetne ennyit.
14/21 anonim válasza:
Ez simán jó üzlet, majdhogynem ingyen pénz. Egy prosti mennyi kuncsaftot kell hogy elviseljen ennyi pénzért? Sokat és ebben mindenféle alak van. Egy ilyen lehetőséggel élni kell, az az éjszaka hamar véget ér a pénz pedig megmarad.
15/21 anonim válasza:
Csak ha nézhetném ahogy dugnak és a végén kinyalhatnám a cuccot az asszonyból. Persze utána én is megdugnám a feleségemet még úgy lucskosan.
16/21 anonim válasza:
10 milla a CSOK 😂 és a párodat se kell eladnod, hanem rendes családot alapítanod (már ha szeretnél gyereket).
17/21 anonim válasza:
Ennyi szánalmas pasit (direkt nem férfit írtam, mert ezek messze vannak a férfitől), akik vagy erre izgulnak fel, hogy a szerelmük mással van, vagy simán eladnák a szerelmüket, hát gratulálok. És csodálkoznak, hogy nincs barátnőjük.....
18/21 A kérdező kommentje:
Hogy őszinte legyek, meglepett engem is a szavazás.
2022. júl. 28. 12:43
19/21 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, akkor is ilyen lelkesen belemennének, hogy ingyen pénz, ha megfordítanánk a dolgot, és az arab pasi nem a nőjüket akarná megdugni, hanem őket.
20/21 anonim válasza:
Nő vagyok. 10 milláért el se gondolkodnék rajta, mire elég ez a pénz manapság? Ahhoz is kevés lenne, hogy a lakáshitelt rendezzem belőle. Amúgy a pasi nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!