Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi a kedvenc pózotok?
Figyelt kérdés
2022. júl. 27. 17:09
A kérdező szavazást indított:
Kutyapóz/variánsai
Lovagló/fordított lovagló
Missziónárius/variánsai
Állva
Kiskanál-nagykanál/szemből kiskanál-nagykanál
Kígyó (nő a hasán fekszik)
Egyéb
34 szavazat
1/12 A kérdező kommentje:
Ja és indokljátok meg, miért!
2022. júl. 27. 17:10
2/12 anonim válasza:
Kutya vagy állva
Legszebb látvány, szépen nyíló punci, markolható popsi, kapaszkodó csípő, hajhúzás, nyakfogás, melltapizás...
45/F
4/12 anonim válasza:
A párom hanyatt fekszik, én meg oldalt fekve T betű szerűen dugom.
Mindkettőnknek kényelmes, és jól hozzáférünk a csiklóhoz közben.
5/12 anonim válasza:
És a lábai le vannak amputálva,vagy hogy kell ezt elképzelni?
6/12 anonim válasza:
A lábai kicsit felfelé állnak, kb, mintha missziben a vállaimon lenne, csak ebben a pózbana testemen vannak.
7/12 anonim válasza:
Kutya. Jól szét tudom húzni a nagy seggét és bele lehet markolni.
9/12 anonim válasza:
Nekem misszionárius, mert a végén imádom látni, hogy az egész testét beterítem :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!