Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő volt a leghosszabb együttléted?
Figyelt kérdés
Azt hiszem ufót találtam... sorban 3 alkalom : 4 óra , 6,5 óra, 10 óra. És nem, ez nem előjátékkal együtt, pici pihenéssel, néha ivással. Nem tudom hogy ez mennyire "normális" ,de ez nem panasz :)2022. júl. 26. 21:58
1/21 anonim válasza:
2 óra körül,6-2-re elvert az asszony,ez a rekordunk
2/21 anonim válasza:
10 óra az a Gyűrűk Ura tiszta játékideje. A kérdésedre válaszolva, én már toltam végig
3/21 anonim válasza:
kb fél perc. Ennyi idő alatt elsült a pasim.
4/21 A kérdező kommentje:
Uh,remélem nem komoly, utolsó. Szegény :/
2022. júl. 26. 22:05
5/21 A kérdező kommentje:
2/4 , akkor te is ufó vagy szerintem 😁
2022. júl. 26. 22:06
7/21 anonim válasza:
Kb 1,5 óra a pasim részeg volt és nem tudott elmenni,de 1 óra után sem. Azóta inkább nem iszik.
8/21 anonim válasza:
20 éves koromban az akkori barátnőmmel, asszem' reggel 9-től kb. éjfélig, csak kajálni, 1-1 cigit elszívni álltunk meg és állandóan az ágyat támadtuk. De jó is volt fiatalnak lenni :)
9/21 anonim válasza:
8 óra
Ennyi a munkaidőm, és ennyit töltöttem munka helyett a szeretőmmel.
3 éve volt
37F
10/21 anonim válasza:
#9 ezért nem halad kérem a GDP 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!