Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit éreztek ha mélytorkoztatnak benneteket?
Figyelt kérdés
2022. júl. 26. 07:25
2/10 anonim válasza:
Hányinger és fulladás. Nem is vagyok rá képes sokáig.
3/10 anonim válasza:
Legfőképp hányinger,de egy idő után már csak jót érzek
4/10 anonim válasza:
Nekem semmi bajom vele, látom-hallom hogy jól csinálom és ez nekem örömet okoz. Jó néha öklendezek egyet 😄
5/10 anonim válasza:
Inkább tanulni kellett volna…..
🤣🤣
6/10 anonim válasza:
Élvezem hogy mennyire élvezi, izgató az alárendeltség. Konkrétan felizgulok tőle.
A sima szopást bármikor megteszem neki, akkor is ha nekem nincs kedvem szexhez, de ha így csinálja mindig felizgulok.
7/10 anonim válasza:
a bnőm nem tud mélytorkozni pedig annyira kívánom hogyha valaki megtenné ezt nekem nem lennék hálátlan :P
8/10 anonim válasza:
Az én csajaim közül senki nem tudott igazán mélytorkozni, igaz mind próbálkozott, én azt mondtam szuper jó, de igazából nagyon messze voltak attól amit egy prostinál tapasztaltam, aki tényleg tudott.
9/10 anonim válasza:
8. na, ezért nem kell prostizni. kiderül, hogy jobb, moint a szerelmed, elég hülye összehasonlítási alap
10/10 anonim válasza:
mivel barátom igényli szoktam sokszor mélytorkozni, ilyenkor majdnem elhányom magam, de aztán tudom hogy mi a cél, ezért mindig folytatom. Sose hagytam idő előtt abba, ilyet nem tennék vele. Egy kis öklendezést kibírok annak érdekében hogy neki jó legyen. Tetszik ebben az alávetettség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!