Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt gyakorin miért hazudj a legtöbb nő azt, hogy multiorgazmusa, hüvelyi vagy esetleg anális orgazmusa van? És miért mondja minden férfi, hogy 20+os farka van?
Figyelt kérdés
2022. júl. 25. 00:15
11/21 anonim válasza:
Ez a kérdés provokatív
Nem hazudja a legtöbb ezt, vagy azt. Tényleg van nekik 🤓
13/21 anonim válasza:
A neten MAJDNEM mindenki hazudik, anonim oldalon pedig még többen.
Én nőként bevallom, hogy nem, nincsen anális orgazmusom, de igen, szeretem fenékbe csinálni. Hüvelyi orgazmusom is csak nagyon ügyes férfival van (a férjem okkal lett a férjem😂). A férjem is gyakorizik. Ő inkább nem írja le a méretét, mert a sok kamus miatt nem hinnék el. Elég, ha én tudom a méretét. Azt is csak amiatt tudjuk, mert érdekelt minket egyszer, hogy mekkora és megmértük. Életében első alkalommal.
15/21 anonim válasza:
Nekem van analis orgazmusom, kozben magamhoz se erek, megis elmegyek. N
16/21 anonim válasza:
Nem nagyon látom ezeket a női kommenteket. Az anális orgazmust férfiak szokták írni a nőkről. A multiorgazmus és a hüvelyi orgazmus létező dolgok és nem is annyira ritkák mint hogy valakinek 20+cm farka legyen.
19/21 anonim válasza:
#14 Elég nagy. Amúgy ha ennyire érdekel, akkor leírom: 23 cm hosszú és 4,5 cm vastag. Szóval nem kis darab. Nekem viszont fontosabb volt a személyisége, figyelmessége, műveltsége. Mindig azt mondom, lehet egy pasinak óriási, ha közben egy tapló paraszt. Nem ér vele úgy sokat.
20/21 anonim válasza:
Körméret vagy átmérő 4,5? Amúgy nem fáj a hossza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!