Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, hölgyek! Szeretitek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, hölgyek! Szeretitek a popsilyuk simit, izgatást?

Figyelt kérdés
Ha szex közben odanyúl a pasi és simogatja, az jó érzés vagy kellemetlen? Köszi!
2022. júl. 24. 22:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%

Azt elfelejtettem írni, hogy privátokat törlök és tiltok!

A leírás még nem jelenti azt, hogy itt partnert is fogok keresni... tisztában vagyok az esetlegesen kellemetlen következményekkel.

7-es válaszoló voltam.

2022. júl. 25. 09:50
 12/18 anonim ***** válasza:
48%

10. Ekkora kamu általánosítást😂 marhaság.

A normàlis élvezetes szexet a legtöbb nő szereti.

A seggglyuk funkciója a kijárat, nem bejárat. A nőknek nincs ott olyan szervük amitől orgazmusuk lehetne. Nincs mit élvezni rajta. Nekem az is kellemetlen érzés amikor a nagydolog kijön onnan, hát még ha azt kellene éreznem, hogy a párom be akarja oda tuszkolni a szerszámát, vagy akár az ujját. Nem. Soha. Ki van zárva. Undorító, soha nem vàgytam rá. De Hálistennek ő is a normális szexet szereti.

Ha annyira imádod dugasd magad seggbe. Megvolt már? Hogy ennyire elvárod a nőktől? Vagy ahhoz már nem nagy a szád ha neked kell elviselni?

2022. júl. 25. 11:32
 13/18 anonim ***** válasza:
71%

Neked nem jó, másnak jó, az valóban általános tapasztalat, hogy aki szereti, azok az igazi szex kedvelők, aki meg nem azok nem igazán szeretik a szexet.

(az írásodban azért az egyedekre sem igaz, hogy "A nőknek nincs ott olyan szervük amitől orgazmusuk lehetne. " mert vannak ott erotikusan érzékeny pontok, és akkor ilyen alapon a fenekedet, combodat, melledet sem kell simogatni, mert attól nem lesz orgazmusod...)

2022. júl. 25. 13:44
 14/18 anonim ***** válasza:

13. Nem mondtam hogy másnak nem lehet jó érzés, de anatómiailag ez zsákutca a nőknél orgazmus szempontjából. És nem, attól hogy a mellet vagy a combot simogatják attól sem élvez el senki.

+ Még mindig Ugyanúgy butaság amit írsz, attól hogy vannak akik nem vágynak az anális dolgokra nem szeretnék, taszítónak tartják, attól még a normális szexet szeretik.

A két dolog nem függ össze. Ennyi.

Esetleges saját tapasztalataid pedig általánosságban a nőkre semmit sem jelentenek. Lényegtelenek.

Max eleve olyan nőket foghattál ki akik a sima szexért sincsenek oda. Vagy csak nem akadt dolguk olyan férfival aki igazán jó lett volna az ágyban, ami miatt megszeressék a szexet.:)

2022. júl. 25. 14:22
 15/18 anonim ***** válasza:

"És nem, attól hogy a mellet vagy a combot simogatják attól sem élvez el senki."

Pont azt írják, hogy nem élveznek el ettől, de attól még lehet izgató, ugyan úgy mint a popsilyuk izgatás, neked nem ok., de a legtöbb nőnek meg igen.

2022. júl. 25. 14:54
 16/18 anonim ***** válasza:

15. Én már láttam olyan kommentet is aki váltig állította hogy anális izgatástól élvezett el, állítólagosan nőként, ami egyértelmű kamu.

De mindegy. Továbbra is az a gond, hogy ilyen ostobaságokat képes valaki leírni hogy csak az szereti igazán a szexet aki azt is szereti ha a seggglyukában kotorásznak.

Ami egész egyszerűen nevetséges, és pl fiatalabbaknak akik elolvassák az ilyen hülyeségeket, megtévesztő.

2022. júl. 25. 17:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Azért nem teljesen erről volt szó, a szex szeretetébe beletartozik, hogy mondjuk most a nő,

1. milyen sűrűn, milyen sokszor szeret szexelni,

2. milyen minőségben, milyen módszerekkel, mennyire változatosan szeret szexelni.

Na már most a popsilyuk izgatás beletartozik a másodikba, tehát aki ezt szereti az jobban szereti a szexet is.

2022. júl. 26. 08:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Jo erzes :)
2022. aug. 14. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!