Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem nincs szerencsém vagy tényleg ennyi lógó mellű fiatal 20 éves lány van? Már a 6. kapásom volt tavasz óta és mindnek lógótt. Régebben évente 1-be jó ha belefutottam.
Sajna ilyen a gravitáció :) előbb-utóbb ilyenek lesznek
L
ez pont olyan mintha én kérdezném hogy tényleg nincs senkinek egy normális pénisze?
a mell lóg, ha nem lóg, akkor avgy genetiki lottó vagy plsztika
15,5 cm, 5 cm átmérő, feszes herék, erőteljes nedvesedés, teljesen egyenes
de nem ez a lényeg, ez csak példa arra, hogy olyan dolgot rósz fel a nőknek, amiről abszolút nem tehetnek, genetikusan meg vn határozva
ha nem hordanánk melltartót, akkor nem gyengülnének el az izmok és nem lógnának. de akkor az lenne a baj, hogy miért üt át a mellbimbója minden nőnek a ruhán
tehát fogd fel, hogy neked tetszhet a nem lógó mell, de ne csodálkozz, h alig találsz, mert genetikusan a legtöbbünknek lóg. ez ugyanolyn hsonlt, minthogy genetikusan a legtöbb palinak nem pontosan a fent leírt a pénisze. és erről ti ugyanúgy nem tehettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!