Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha direkt úgy nézitek meg egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha direkt úgy nézitek meg egy lány testét, hogy lássa, meg mosolyogtok rá, az mit jelent?

Figyelt kérdés
2022. júl. 23. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehetne vele ez-az
2022. júl. 23. 16:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogy szeretném ha kíváncsi lenne a farkamra legalább a a kezével és hagyná hogy mindenhol megujjazzam, hogy egy hatalmasat élvezzen. Na én pl. Ezt gondolom.
2022. júl. 23. 16:32
 3/5 anonim ***** válasza:
86%

Kezdjük ott, hogy nehéz "direkt" úgy nézni egy csajt, hogy ne értse félre.

Ha egy csajnak dobok egy mosolyt, ahhoz szükséges a szemkontaktus is.

De várjunk csak! A szemkontaktushoz szükséges a csaj tekintete is. Akkor az a csaj miért nézi, hogy én mit nézek? Csak nem érdeklődik irántam?! (Fordított logika.)

Amúgy nyugi! Ez többnyire nem is jelent semmit, csak hogy van rajtad valami érdekes. Pl. lekakilt egy madár, vagy leetted magad fagyival. :D

2022. júl. 23. 16:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha szimpatikus és van szemkontaktus, akkor azt jelenti, hogy szimpatikus :) f
2022. júl. 23. 16:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam itt, amikor egy pasi és egy lány egymásra mosolyog, és a pasi a lány szeme előtt végigméri. :)

És nem, nem madársz.ros vagy fagyifoltos senki.

2022. júl. 23. 16:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!