Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tetszenek a nagyon kicsi mellű lányok?
Figyelt kérdés
A kedcencem ha van egy kis punciszőre is.
F/27
2022. júl. 23. 15:49
1/8 anonim válasza:
En is szeretem de a nagyokat is
18/f
2/8 anonim válasza:
Hát én nem tudom, nekem eddig szinte csak kizárólag elég nagy mellű barátnőim voltak...
Szép-szép, de azért a mindennapokban inkább csak nyűg.
Szóval most már lehet inkább közepes, vagy kis mellű lányok érdekelnének...
37/F
3/8 anonim válasza:
3
Neked miert nyug a mindennapokban, ha a nodnek nagy a melle?🤣
4/8 anonim válasza:
Nem csak neked tetszik. Én a szőrt se igénylem.
5/8 anonim válasza:
Nekem is tetszenek a kis mellű lányok. Igaz nekem közepes méretig tetszik :D
6/8 anonim válasza:
Azèrt tetszenek, mert mellé vèkonyak is? Egy lapos mell önmagában minden,csak nem vonzó, de a vèkonyság lehet szèp/vonzó.
7/8 anonim válasza:
Nem csak neked tetszenek. Én is imádom!
8/8 anonim válasza:
Nekem is a kis és a közepes mell tetszik, az jön be. Talán azért mert a kis mellű nők, hölgyek csajok vékonyak is. Na meg a kis cici a cici bimbi az élvezéskor határozottabban látszik kinőni a normál méretéből. Így talán, mondhatni utánozza a férfiak farok merevedését.... valami élet jelét adja az izgalmi állapotnak. De lehet csak Én képzelem be magamnak! Tehát a Marok cici a kedvencem. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!