Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/16 anonim válasza:
#9 Persze, hiszen a nők ezt egymás miatt teszik, nem a férfiaknak való megfelelésből.
12/16 anonim válasza:
Abban, hogy leírom egy random lányról, hogy szerintem szép vagy sem, abban mégis mi lenne az, ami "a férfiaknak megfelelne"? Meg miért akarnék én random férfiaknak megfelelni, pláne, hogy van barátom? De egyébként is, az eszem megáll, hogy nem írhatom le a saját véleményemet, mert biztos az itteni inceleknek akarok imponálni vele... A legjobb barátnőmmel kettesben is szoktunk szép lányokról beszélni pozitívan, azt is biztos azért tesszük, hogy hátha van a közelben egy rejtettkamera, hogy valami férfiállat belénkszeressen... Szerintem szép lány, bár nekem nem az esetem, más stílusú lányok jönnek be. Nem vagyok hetero, de biztos csak a férfiak miatt mondok véleményt...
13/16 anonim válasza:
Te valahol nagyon kisiklottál a sínről. Javaslom, hogy mielőtt kirohanásokat tartasz, az értő olvasást gyakorold.
Én azt írtam, a nők az ilyen hülyeségeket, smink, ékszer, ruha, műköröm, ajakfeltöltés, póthaj, stb nem a férfiak miatt csinálják (a férfiak nagyrészt ezeket pont hogy taszítónak mondják), hanem _egymás_ miatt. A nők más nők miatt öltöznek ki, nem a férfiak nyomására. Egy férfi ezeket a dolgokat nem tartja sem esztétikusnak, sem vonzónak.
15/16 anonim válasza:
Ez már undorító, ijesztő. Nőként is a visszafogottabb, természetes nőket tartom szépnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!