Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szokott valaki saját magán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szokott valaki saját magán edgingelést gyakorolni, csinálni napokon keresztül?

Figyelt kérdés
Én már egy hete csinálom, minden nap órákat izgatom magam, de nem engedem elélvezni, szépen bent tartom az anyagot, és érezhetően egyre jobban tele vagyok, korábban érek a magasabb izgalmi állapothoz is, kívàncsi vagyok csupán, van más is aki szokott ilyent csinálni, hogy aztán hosszabb idő után egy hatalmasat élvezzen.?

#magömlés #ejakuláció #Magmegtartás
2022. júl. 23. 06:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a nagyobb élvezet reményében kihagyok 1-2 hetet, akkor a vége felé én is szoktam edgingelni 2-3 napot, aztán elélvezés óriási szokott lenni.
2022. júl. 23. 07:55
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én egy hete csinálom, rendesen tele van 🙂 ma fogom kiverni. 20F
2022. júl. 23. 08:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Huhhh fiúk, ez írtó szexin hangzik.
2022. júl. 23. 08:43
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon régóta így csinálom. Nem mindig pont egy hetet tartom, de minimum 3-4 napig nem ürítek. Van hogy már magyon tele vagyok akkor és nem bírom tovább.

De úgylátom akkor mások is csinálják így😃

20/f

2022. júl. 23. 10:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem értem. Elkezditek verni és amikor elélveznégek abbahagyjátok teljesen? Én 15 percnél tovább meg a maszturbációt se bírom, igaz kb 4-5 naponta szoktam napi 1-2-szer. Bar akkor is az első kb. Masfel perc, tovabb nem birom huzni.
2022. júl. 23. 21:48
 16/18 A kérdező kommentje:

15#

Korai magömlésed van ezek szerint.?

Milyen technikával csinálod, szorítod a gátizmaid, hogy olyan gyorsan elmész.?

Akár órákig is szoktam húzni, hol intenzívebben, hol lassítva az élvezést.

2022. júl. 24. 08:39
 17/18 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem sajnos korai magömlésem van.

Nem szorítok rá a gátizmaimra, de már arra is gondoltam nem-e a prosztatámmal van gondom.

Igazábol szerintem szexnél is max 20 perc lehetett amíg bírtam egyhuzamban, azt is úgy, hogy többször is pózt váltottunk, plusz volt kb a harmadik menet pár óra leforgása alatt…

Sajnos már jó ideje nincs rendszeresnek mondható szexualis életem sem.

2022. júl. 24. 09:23
 18/18 anonim ***** válasza:
78%
Mondjuk nekem ilyenekre időm se lenne, hogy órákig verem. Sokszor erőm sincs kiverni se…
2022. júl. 24. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!