Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Huszonéve párkapcsolatban v...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéve párkapcsolatban v házasságban élők ,milyen gyakran szeretkeztek??

Figyelt kérdés

Sajnos az én feleségem egyre ritkábban kívánja a szexet,mintha kicserélték volna!

Nem rég még volt,hogy egy nap 3x is egymásnak estünk ,most meg van olyan,hogy jó esetben havonta!

Nem igazán partner ,hogy beszéljünk róla ,eddig ha felhoztam a témát ,mindig a hormonjaival takarózott...

Viszont az én hormonjaim tobzódnak ,kezdem unni a maszturbálást....

2022. júl. 23. 04:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%

Ahogy az ilyen kérdéseket olvasom, úgy érzem a szerencsés emberek közé tartozok.

32 éve élünk együtt és hetente 3-4 alkalommal szexelünk. A kapcsolatunk elején ez sokkal több volt. Hétköznap a napi 2, hétvégén 3-4 együttlét megvolt. Ez csökkent le fokozatosan. 8-10 éve még minden nap szeretkeztünk.

2022. júl. 23. 05:07
 2/21 anonim ***** válasza:
93%
Feleségemmel heti egyszer ,ha sikerül.. rosszlányok.hu pótolja a vágyam,az ő ötlete volt van hogy ő foglal nekem időpontot azt se tudom kihez csak írja a címét és mennyi pénzt vigyek. Az egész onnan indult,hogy én kiakartam próbálni az anált.
2022. júl. 23. 05:41
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
2-es: azert ez is izgalmasnak hangzik :D
2022. júl. 23. 07:02
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
21 év kapcsolat, ebből 17 év házasság után a szexuális életem 0ra redukálódott
2022. júl. 23. 07:15
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon változó. Van, hogy havi egy alkalom, van, hogy heti több. Mindkettőnknek hullámzó a libidója. Ehhez még kell, hogy azok találkozzanak is... :)

#2 Cuckold női verziója? :)

2022. júl. 23. 07:52
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Mikor összejöttünk, mindig amikor csak alkalom volt rá. Mikor összeköltöztünk szinte minden nap.

Most, hogy kisgyerekes szülők vagyunk, ha jut rá alkalom és energia akkor szexelünk, van hogy heti 1-2 jut, van hogy havi 1, volt már közel 2 havi kihagyás is, de kis lakás, két gyerek mellett ez nem mindig egyszerű, de lassan változik és újra egyre többet.

2022. júl. 23. 08:18
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
#2: Azt hiszem, most sokan irigylünk téged.
2022. júl. 23. 08:20
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok nem hinném hogy cuckold, mivel nézni nem szokta bár nem tudom mi számít bele.

Irigykedni kár a fizetős szexben csak a farkam elégül ki, a test és elme csak szeretkezéstől frissül fel, de!nem panaszkodni akarok

2022. júl. 23. 08:47
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már az is megfelelne, ha a farkam kielégülne.

4es voltam. 16 hónapja 0

2022. júl. 23. 09:03
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak vicceltem a cuckolddal :)
2022. júl. 23. 09:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!