Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéve párkapcsolatban v házasságban élők ,milyen gyakran szeretkeztek??
Sajnos az én feleségem egyre ritkábban kívánja a szexet,mintha kicserélték volna!
Nem rég még volt,hogy egy nap 3x is egymásnak estünk ,most meg van olyan,hogy jó esetben havonta!
Nem igazán partner ,hogy beszéljünk róla ,eddig ha felhoztam a témát ,mindig a hormonjaival takarózott...
Viszont az én hormonjaim tobzódnak ,kezdem unni a maszturbálást....
Ahogy az ilyen kérdéseket olvasom, úgy érzem a szerencsés emberek közé tartozok.
32 éve élünk együtt és hetente 3-4 alkalommal szexelünk. A kapcsolatunk elején ez sokkal több volt. Hétköznap a napi 2, hétvégén 3-4 együttlét megvolt. Ez csökkent le fokozatosan. 8-10 éve még minden nap szeretkeztünk.
Nagyon változó. Van, hogy havi egy alkalom, van, hogy heti több. Mindkettőnknek hullámzó a libidója. Ehhez még kell, hogy azok találkozzanak is... :)
#2 Cuckold női verziója? :)
Mikor összejöttünk, mindig amikor csak alkalom volt rá. Mikor összeköltöztünk szinte minden nap.
Most, hogy kisgyerekes szülők vagyunk, ha jut rá alkalom és energia akkor szexelünk, van hogy heti 1-2 jut, van hogy havi 1, volt már közel 2 havi kihagyás is, de kis lakás, két gyerek mellett ez nem mindig egyszerű, de lassan változik és újra egyre többet.
2-es vagyok nem hinném hogy cuckold, mivel nézni nem szokta bár nem tudom mi számít bele.
Irigykedni kár a fizetős szexben csak a farkam elégül ki, a test és elme csak szeretkezéstől frissül fel, de!nem panaszkodni akarok
Nekem már az is megfelelne, ha a farkam kielégülne.
4es voltam. 16 hónapja 0
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!