Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumi nélkül engedhetem popó lukba? Nagy baj ugye nem lesz?
Ha a partnerednek van valami "huncutsága" (STD) azt nagyobb valószínűséggel adja át anális szexnél. Egyébként bármilyen alaposan mossák ki, attól még tanyázni fog ott pár emésztőbaci - nem hipóval mossák ki ugyebár. Ha fogékony vagy rá és megtelepszik a húgycső alsó traktusában akkor csúnya húgyúti fertőzés lehet belőle, de ez egyénfüggő. Van aki sosem kap, másnak meg "összejön" hogy ott szorong az urológián e miatt.
Mindenesetre a kockázatokat csökkentheted alapos beöntéssel és hogy utána mars csövelni egy jó nagyot + alaposan megmosni.
Nem ajánlatos. Volt már csaj akinek szétbasztam a popóját. Háromszor élvezem bele egymás után.
Mondanom se kell utána mehettem az urológiára úgy csípett a fitymám.
10!
A legmocskosabb része nem a popsi, a száj! Több baktérium van egy szájba mint egy popsi lyukban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!