Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szomszéd csaj szexuálisan zaklat mit tennél?
Figyelt kérdés
Nekem ez van. Pedig ronda vagyok és macis. Már azon vagyok hogy hagyom neki hogy leszopjon. Hátha megnyugszik. ☹️2022. júl. 21. 14:49
11/34 anonim válasza:
Lehet külsőre jobb, de agyban ezek szerint nem. Sajnálom. Próbáld kerülni, mi mást tehetsz? Legyél vele bunkó, hátha azt megérti.
12/34 anonim válasza:
Hagynám ,hogy kényeztesse a hímvesszőmet.
13/34 anonim válasza:
Egy ilyen helyzetben egy férfi tudná mit tegyen, mit mondjon.
De te csak egy túlsúlyos, undorító recskagép vagy. Nem csoda, hogy nem tudod mit kéne tenned
14/34 anonim válasza:
#13: mivel csak egy trollkodó idióta... nincs ő semmilyen helyzetben
15/34 anonim válasza:
Nektek mi bajotok van? Miért nem lehet itt normálisan beszélni senkivel sem? Ha nem hiszel neki, akkor menj tovább és kész. Miért ilyen elkeseredett, féleszű mindenki?
16/34 anonim válasza:
Szerintem nem áll fel a farka és fél ,hogy felsül a nő előtt
17/34 A kérdező kommentje:
A segítő szándékú válaszokat köszönöm! A trollkodó támadásoknak meg semmi értelme! Több kapcsolatom is volt már. Köztük egy 6 évig tartó is. Az undorító recskagéppel magadat mutattad be!
2022. júl. 21. 15:29
18/34 anonim válasza:
#15: a féleszű az, aki felül egy ilyen átlátszóan béna trollkodásnak :D
19/34 anonim válasza:
Amennyiben ilyen sok kapcsolatod volt mint ahogyan ezt állítod, akkor nem értjük miért itt kérsz ilyen ügyben tanácsot. De szerintem te meztelen nőt csak képen láttál jó komám! :D
20/34 A kérdező kommentje:
Ilyen helyzetben még nem voltam. És ez az oldal a segítségkérésről szól.
Nem zárom ki hogy több tapasztalatom van a nők terén, mint 3-4 különböző rosszindulatú válasz írónak együttvéve. Elhiszem ha nektek unalmas az életetek de ezért kàr.
2022. júl. 21. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!