Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan sràcról akinek 28 éves koràig csak 2 nővel volt szexuális kapcsolata ?

Figyelt kérdés
És viszonylag későn 20+ vesztette el a szüzességét.

2022. júl. 21. 14:42
 1/10 anonim ***** válasza:
96%

Ha az a 2 nő barátnő volt. Vagy kölcsönös vonzódás eredménye akkor semmi baj.

De ha fizetős nők voltak mert másképp senki nem tartotta vonzónak..: na igen! Az már baj

2022. júl. 21. 14:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Az egyik egy hosszabb kapcsolat volt 3 év a màsik alkalmi ,azt nem részletezte lehet hogy fizetős volt. Gondolom a csalódàsa utàn :/
2022. júl. 21. 14:48
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Semmiféle különösebb véleményem nincs róla. Ó egy olyan srác. Semmi rendellenes nicsen abban, hogy eddig csak két nővel volt szexuális kapcsolata.
2022. júl. 21. 16:06
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Nincs ezzel semmi baj én 19 évesen voltam nővel először 28 vagyok és eddig 8al feküdtem le!
2022. aug. 19. 09:46
 5/10 anonim ***** válasza:
58%

Akinek fizetős is volt képben, na olyan pasival nem kezdenék, mert azt netto igénytelenségnek tartom. Számomra az gusztustalan. 🤮

Ha csak simán nem volt/ vagy kevés partnere volt a férfinak, az nyilván nem zavar, nincs róla véleményem.

Az én párom velem vesztette el a szüzességét annak idején, még a 21. szülinapja előtt.:) Egyáltalán nem zavart. Azóta is együtt vagyunk.:)

36/N

2022. aug. 19. 16:23
 6/10 A kérdező kommentje:
#5 Jó és ha alkalmija volt esetleg egy diszkós ribivel (ingyen) vagy egy forróbb vérű hölgyel aki minden hétvégén màs faszival kavar az nem szàmìt igénytelennek?
2022. aug. 19. 16:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Te valószínűleg a lány vagy, aki járna vele!

1. Elsősorban peches volt hogy csak ennyi jutott.

2.Van aki sok nőn van már túl, de a szexuális kultúrája a béka segge alatt van, és tárgynak nézi a csajokat!

3. Két épeszű ember, ha nyitott a kommunikációra a szexualitás nagy részét pár hét alatt el tudja sajátítani fejben. A többi csak kettőtökön áll, és a sok gyakorláson! :)

2022. aug. 19. 18:54
 8/10 A kérdező kommentje:
#7 Igazad van , mondjuk lehet kevés partnere volt de nagyobb szexuális kultúràval rendelkezik mint aki 100 nőt fektetett meg
2022. aug. 19. 19:00
 9/10 anonim ***** válasza:

#7-es vagyok

Ha valaki szeret valakit, és örömöt akar neki okozni, nem a megfektetésre hajt csupán. Nekem az egyik legjobb érzés a szexben, amikor látom, hogy a lány elélvez!

2022. aug. 19. 19:16
 10/10 anonim ***** válasza:
73%
Nekem 37 évesen is csak 2 nővel volt kapcsolatom. A nejemmel(21 éve vagyunk kapcsolatban, 17 év házasság), és mellette egy valakivel 3 évig
2022. aug. 20. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!