Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan sràcról akinek 28 éves koràig csak 2 nővel volt szexuális kapcsolata ?
Ha az a 2 nő barátnő volt. Vagy kölcsönös vonzódás eredménye akkor semmi baj.
De ha fizetős nők voltak mert másképp senki nem tartotta vonzónak..: na igen! Az már baj
Akinek fizetős is volt képben, na olyan pasival nem kezdenék, mert azt netto igénytelenségnek tartom. Számomra az gusztustalan. 🤮
Ha csak simán nem volt/ vagy kevés partnere volt a férfinak, az nyilván nem zavar, nincs róla véleményem.
Az én párom velem vesztette el a szüzességét annak idején, még a 21. szülinapja előtt.:) Egyáltalán nem zavart. Azóta is együtt vagyunk.:)
36/N
Kedves kérdező! Te valószínűleg a lány vagy, aki járna vele!
1. Elsősorban peches volt hogy csak ennyi jutott.
2.Van aki sok nőn van már túl, de a szexuális kultúrája a béka segge alatt van, és tárgynak nézi a csajokat!
3. Két épeszű ember, ha nyitott a kommunikációra a szexualitás nagy részét pár hét alatt el tudja sajátítani fejben. A többi csak kettőtökön áll, és a sok gyakorláson! :)
#7-es vagyok
Ha valaki szeret valakit, és örömöt akar neki okozni, nem a megfektetésre hajt csupán. Nekem az egyik legjobb érzés a szexben, amikor látom, hogy a lány elélvez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!