Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, ha 9 hónap után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha 9 hónap után lecsökkent a szex?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel az első 5 hónapban nagyon sokat és jókat szexeltünk. Ez mostanra lecsökkent úgy heti egy két alkalomra. Igaz, ő csinálja nekem kézzel vagy szájjal, de engem nagyon zavar legbelül, hogy neki elég heti egyszer a szex...

Nem értem...Hova tűnt belőle az a nagy tűz?

Azóta többször beszéltünk róla, de mindig csak azt mondta, hogy ő ilyen volt minden kapcsolatában.

Én szerintem kilenc hónap utána nem szabadna ennyire lecsökkennie a szexnek. Én azt érzem, hogy valami baja van.

Ez elég sok vitát szül köztünk mostanában. Olyan, mintha csak akkor akarna szeretkezni velem, amikor már nagyon ki van éhezve.

Sokszor, mikor próbálkozok nála, ideges lesz. Azt mondja, ez miattam van, mert úgy érzi, erőltetem és nem értem meg őt, hogy neki kevesebb igénye van. De én úgy érzem, kizárt dolog, hogy valakinek ennyire lecsökkenjen az étvágya ok nélkül.

Nekem ez nagyon rossz érzés.

Mit tudok csinálni, hogy jobb legyen?

Már beszéltem vele sokszor, de mindig csak ugyanazt mondja.

2022. júl. 20. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

A szex úgy működik, mint a kábítószer, tehát folyamatosan csökken az ereje.

Okos ember egyrészt nem erőlteti - másrészt nem építi CSAK a szexre a kapcsolatot, mert akkor koppanni fog.

2022. júl. 20. 21:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Neki ennyi az igénye, ami nem fog változni.

Eleinte persze ritkán találkoztok, szexeltek, ezért tűnhet soknak, holott...

Mi hat év élünk együtt, de max. kétnaponta szeretkezünk, mert jól esik, kívánjuk egymást.

2022. júl. 20. 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Folyt.

Exemmel viszont maikor összeköltöztünk majdnem egyév után heti 2 volt a legtöbb, mert nem kívánta többször (ő volt a fiú)

2022. júl. 20. 22:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tudsz csinálni, ilyen típus. Megszoksz, vagy megszöksz. Az ő libidója ekkora, ha elfogadod hogy az életedben a szex csak ennyi legyen (sőt ennél csak KEVESEBB lesz majd idővel) akkor jó, ha nem akkor meg tudod a megoldást...
2022. júl. 20. 22:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem szed fogamzásgátlót?

Nem lett nagyon stresszes valamitől?

Mindkettő nagyon libidógyilkos tud lenni.

2022. júl. 20. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!