Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép lányoknak tuti volt már részük egyéjszakás kalandban?
Figyelt kérdés
Mennyi az esélye hogy egy lánynak ne lett volna egyáltalán?2022. júl. 20. 18:21
1/7 Lazy Lover válasza:
Nyugi a nem szép lányoknak is volt
2/7 anonim válasza:
hat nekem rengeteg egyejszakasok volt mar. N
3/7 anonim válasza:
Szép lány nem egyenlő a ribizlivel.
4/7 anonim válasza:
Szép lánynak tartanak, nem tudom hány évesekre vonatkozik a kérdés, de nem, nem volt még egyéjszakásban részem, le sem feküdtem még senkivel. Nem a nagy szerelemre várok, nem ítélem el az egyéjszakást, ha mindkét fél akarja és felelősségteljesek, lehet én is belemennék ha lenne egy szimpatikus, helyes pasi, akit azért ismerek is valamennyire.
5/7 anonim válasza:
Van rá esély. Több mint gondolnád.
6/7 anonim válasza:
Én átlagos vagyok, 1szer volt, 20 évesen.
Most 31 vagyok
7/7 anonim válasza:
Vannak ám erkölcsös szép lányok is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!