Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejön ez a pasi?
Figyelt kérdés
Külön kíváncsi vagyok még arra hogy mi a véleményetek a frizurájáról? Mennyire tetszik nektek az ilyen frizura egy férfinál?2022. júl. 20. 15:44
4/10 anonim válasza:
Szerinted a frizuráját nézik? 🤣 Nekem nem tetszik, beképzelt a tekintete.
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor csak a frizurájáról írjatok véleményt.
2022. júl. 20. 16:42
6/10 anonim válasza:
Bejön mindene, küldheted hozzám :)
7/10 anonim válasza:
Tudom nem engem kérdeztél, meleg lasi vagyok és nekem bejön.
8/10 anonim válasza:
Nekem ezek az égnek álló frizurák nem igazán jönnek be, akkor inkább legyen olyan kócos, mintha most kelt volna ki az ágyból, csak ne ilyen beállított.
19L
9/10 anonim válasza:
😂 Nagyon csúnya arca van.
Az agyon gyúrt pasik meg alapon nem jönnek be.
A napokban nyomuló jp üzletemberkém meg nem adja fel, nem fogadja el, hogy nekem már nagyon sok az az izomhalmaz, ami rajta dudorodik.
Biztos sok munkája volt vele, de nem jön be, ez van.
10/10 anonim válasza:
Nem tudom kik válaszolnak itt, akik szerint csúnya, de nekem bejön, bár a fiam lehetne kor szerint :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!