Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány alkalommal szexeltek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány alkalommal szexeltek a párotokkal egy héten? A párommal 2 éves kapcsolatban vagyunk és a heti egy alkalom bőven kevés nekem.Vagy én nem vagyok normális a heti 4-5 alkalom igényével vagy máshol keresendő a hiba?

Figyelt kérdés

#szex #párkapcsolat #együttlétek száma
2022. júl. 20. 08:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%

Ne másokhoz mérdd. Akkor is lehet jó a kapcsolat, ha kevesebb a szex.

De ha neked többre van igényed, akkor kezdeményezz többet vagy beszéld meg a pároddal.

2022. júl. 20. 09:15
 12/18 anonim ***** válasza:
Heti kb. 10x van szex nálunk, 31-35 évesek vagyunk.
2022. júl. 20. 09:22
 13/18 anonim ***** válasza:

Heti 0.25-0.5 van most. Korábbi kapcsolataimban heti 2-3körül volt. Nekem 3-5-re lenne igényem.

F

2022. júl. 20. 10:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

nálunk is már nem igazán van meg a heti 1 sem, pedig még gyerekünk sincs, és rohadtul nem elég

F

2022. júl. 20. 10:49
 15/18 anonim ***** válasza:
Soha nem önmagában a szám a lényeges, vagy hogy mások hányszor csinálják! Az számít csak hogy a párok igényei, libidója találkozik-e! Hát nálatok nem. Ilyenkor van az amit érzel: feszültség, frusztráció és a "kérdések"... Üljetek le, beszéljétek meg hogy ez így nem frankó. Utána dönts, hogy egy ellaposodott, elszürkült kapcsolatban akarsz-e élni. Azt szeretnéd-e hogy neked csak erről szóljon életed végéig a szexuális életed.
2022. júl. 20. 11:19
 16/18 anonim ***** válasza:
73%
Párommal heti 2 átlagban. Más pasival is összejön még mellette 1-2 alkalom.
2022. júl. 20. 11:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez nem kapcsolat kérdező a párod nem kíván téged ez semmi 33 vagyok naponta sexelek.
2022. júl. 20. 12:19
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

11 éve vagyunk együtt a férjemmel. Időszakosan kicsit kevesebb (heti 3-5) a szex, ha stresszesebb időszak van, de normál esetben napi 1-2... Viszont kicsit változatosabban csináljuk:

- szex

- petting

- ő kap orált, én masszázst tőle

- megmasszíroz és közben berakja

- masszázst kap, majd orálozok

Szóval mindig más. Van, hogy segédeszközök is előkerülnek. Néha felnőtt társasjátékkal játszunk. Máskor a helyszín más vagy csak szexibb ruhát veszek fel. Máskor valami extrát tanulok meg (mélytorok, erotikus masszázs), vagy újat próbálunk ki (pl anál). Szóval mindig feldobjuk. Lehet ez az oka is annak, hogy ennyi szex van.

2022. júl. 20. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!