Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány alkalommal szexeltek a párotokkal egy héten? A párommal 2 éves kapcsolatban vagyunk és a heti egy alkalom bőven kevés nekem.Vagy én nem vagyok normális a heti 4-5 alkalom igényével vagy máshol keresendő a hiba?
Ne másokhoz mérdd. Akkor is lehet jó a kapcsolat, ha kevesebb a szex.
De ha neked többre van igényed, akkor kezdeményezz többet vagy beszéld meg a pároddal.
Heti 0.25-0.5 van most. Korábbi kapcsolataimban heti 2-3körül volt. Nekem 3-5-re lenne igényem.
F
nálunk is már nem igazán van meg a heti 1 sem, pedig még gyerekünk sincs, és rohadtul nem elég
F
11 éve vagyunk együtt a férjemmel. Időszakosan kicsit kevesebb (heti 3-5) a szex, ha stresszesebb időszak van, de normál esetben napi 1-2... Viszont kicsit változatosabban csináljuk:
- szex
- petting
- ő kap orált, én masszázst tőle
- megmasszíroz és közben berakja
- masszázst kap, majd orálozok
Szóval mindig más. Van, hogy segédeszközök is előkerülnek. Néha felnőtt társasjátékkal játszunk. Máskor a helyszín más vagy csak szexibb ruhát veszek fel. Máskor valami extrát tanulok meg (mélytorok, erotikus masszázs), vagy újat próbálunk ki (pl anál). Szóval mindig feldobjuk. Lehet ez az oka is annak, hogy ennyi szex van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!