Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4/15 anonim válasza:
Sajnos nem csak pár roma származásúval. (Pontosan 7)
Illetve volt egy olyan is aki félig Kínai volt.
5/15 anonim válasza:
Még nem, de erősen bakancslistás :)
7/15 anonim válasza:
Sajnos még nem! De nekem is régi vágyam!
8/15 anonim válasza:
Én nem, de láttam olyanokat, akik elvették az eszem, fantáziálta róla, milyen lehetne velük. Nem annyira a nagyon afro típusból, inkább a félvérekből. Azok a formás, hatalmas seggek, izmos, szép lábak, kecses felsőtesttel kombinálva nagyon tetszenek.
9/15 anonim válasza:
Cigánnyal szoktam. Velük könnyű azt képzelni, hogy négerek.
10/15 anonim válasza:
Eddig még nem jött össze, de szeretnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!