Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lányként szeretném...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lányként szeretném kipróbálni, hogy “fogva tart” a párom, mást is érdekel az ilyen?

Figyelt kérdés

Van barátom, de nem tudom, hogyan reagálna egy ilyen vágyamra.

Kifejtem:

Semmi durvulásra nem kell gondolni, az nekem sem fér bele, de tetszene, ha egy bizonyos időintervallumon belül ( 1-2 hét) ő szabná meg, mit vegyek fel, mikor mennyit ehetek, mikor pisilhetek, hova mehetek, kivel találkozhatok, hány órára, vagy percre mehetek el és kis bünti, ha kések. Például egy kis fenekelés. Megszabná, mikor epiláljak, vagy épp előtte kellene ezt tennem. Igazából ebben az tetszik, hogy néha helyettem döntenek, ugyanis kicsit uncsi mindig nekem kitalálni a dolgokat és szívesen átadom a gyeplőt egy zöldfülű pasinak, hogy irányítson, amikor úgy érzem, belefér, hogy beleszóljanak. Ezért is emeltem ki, hogy csak meghatározott ideig. Amíg nekem is fun.

2022. júl. 19. 14:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt már ilyenben részem. Igaz nem szűzként
2022. júl. 19. 14:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdés és a téma szempontjából teljesen lényegtelen hogy szűz vagy-e vagy sem. Egyébként ha a párod, egy romantikus vacsora közben / után remek ötlet egy kis összebújással vegyítve elmesélni a vágyakat, olyankor megértőbbek az emberek.

De ha sejted hogy neki is vannak különlegesebb vágyai, akkor akár rákérdezhetsz te, hogy ő miket szeretne kipróbálni, ezekben amennyire lehet támogatod, majd utána hozod fel, hogy neked is lenne egy-két dolog amit kipróbálnál, és elmondod azt amit itt leírtál.

Nekem tetszene ilyesmi, de ekkora kontrollt nem akarnék egy lány felett. Az bejönne, hogy megmondjam mit vegyen fel (lenne pár extrémebb ötletem is rá) vagy hogy engedélyt kell kérnie ha mosdóba szeretne menni, vagy éppen én mondanám meg hogy mit és mennyit ehet, de a szokásait, találkozóit, ilyesmit nem szeretném befolyásolni. Persze ha direkt erre kérne, nem mondanék nemet, semmi extra nincs benne csak egy kis plusz odafigyelést igényel. Szerintem a legtöbb pasi szeret irányítani, szóval nem lesz vele gond. Majd írd meg hogy összejött-e :)

2022. júl. 19. 14:45
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Belemenne szinte tuti, én én csajom a feneklést szereti, én meg nem vagyok olyan aki tényleg el verné, inkább csak imitálom.
2022. júl. 19. 14:57
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
Én dúrván elfenekelnélek ha nem lenne időben kész az ebéd minden nap.
2022. júl. 19. 14:58
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Nekunk volt ilyen, de mar akkor sem voltam szuz.
2022. júl. 19. 15:10
 6/10 anonim ***** válasza:

8

Ez ennyire elterjedt fétis?

2022. júl. 19. 15:18
 7/10 anonim ***** válasza:
49%
Szűz vagy nem szűz - erősen szubmisszív vagy. BDSM, 24/7 - ennek olvass utána. Ha a pasid nem affin a BDSM-re akkor nem, vagy csak ímmel-ámmal fogja megtenni különösebb beleélés nélkül, hitetlen lesz a történet.
2022. júl. 19. 16:22
 8/10 anonim ***** válasza:
49%
Értékelni tudnék ilyen lányt . . .
2022. júl. 19. 17:26
 9/10 A kérdező kommentje:

teljesen meglepődtem a válaszokon!

azt hittem, sokkal elutasítóbbak lesznek a válaszok, de úgy néz ki, ez nem is olyan “ extra” dolog. De legalább jó :-)

2022. júl. 19. 22:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Amíg valami csak a pároddal teszel (és senkinek sem ártasz vele) addig nincs benne semmi.
2022. júl. 20. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!