Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok szexeltetek már ronda...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szexeltetek már ronda férfival?

Figyelt kérdés
Ha igen milyen volt?

2022. júl. 18. 17:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#10 Ez mit jelent? Számodra nem ronda, de mások szerint igen?
2022. júl. 18. 21:06
 12/18 anonim ***** válasza:
84%

Szexeltem már olyannal, aki nem tetszett. Volt, hogy nem volt jó, mert nem tudta kompenzálni semmivel sem, nagyképű volt, kellemetlen az egész. De volt, hogy nagyon jó volt, mert szimpatikus volt, kedves, figyelmes az ágyban. A személyiség többet számít, megszépíti az embereket.

Lehet valaki akármilyen jóképű, ha taszító a személyisége, akkor hozzá sem akarok érni.

2022. júl. 18. 21:35
 13/18 A kérdező kommentje:
#12 Van különbség az átlagos és a ronda között. Nem mindegy.
2022. júl. 18. 21:42
 14/18 anonim ***** válasza:

8-as

Volt már ilyenben részed?

2022. júl. 19. 03:25
 15/18 anonim ***** válasza:
78%

És miből gondolod, hogy én ezt nem tudom??? :D

Az első fiúm is iszonyú ronda volt, mégis jártam vele...

12-es.

2022. júl. 19. 08:27
 16/18 anonim ***** válasza:
62%
Egy párszor hozta haza a kollégáját a férjem.Az egész ember talán 160 centis volt,barázdált ábrázatú,iszákosnak tűnő,de amikor metszette a szőlőt egy fekete klottgatyóba,nem tudtam levenni a szemem a kilógó farkáról.Nem tudtam kihagyni... A férjem biszex és szereti nézni is,nem véletlenül hozta hozzánk,munka ürügyén.
2022. júl. 19. 12:09
 17/18 A kérdező kommentje:
#15 Elképzeltem mit mondhattál neki reggelente. "Ó dragám, te olyan kedves, jófej, aranyos, férfias, és iszonyú ronda vagy" Biztos jól eshetett neki. 🤣
2022. júl. 19. 14:25
 18/18 anonim ***** válasza:
16: van metszőollóm, sőt gereblyém és baltám is...!
2022. aug. 9. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!