Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, elégedettek vagytok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, elégedettek vagytok?

Figyelt kérdés

Mekkora a mellméretetek? Elégedettek vagytok vele? Ha nem, mekkorát szeretnétek? Vagy van bármi a méreten felül amin változtatnátok?

Légyszi írjátok hány évesek vagytok!

2022. júl. 18. 16:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
#20 Jóval közelebb vagyok a 30-hoz mint a 20-hoz. Régen én is elkábultam egy dekoltázs láttán, főleg ha nagyok voltak azok a cicik. De mára már nem hatnak meg a puszta mellek látványa. Ha tehetem nem is nézek oda. Nem hagyom hogy eltereljék a figyelmem. Tudom hogy egy manipulációs "alkatrész" amivel a nők csabítani akarnak. Én felül emelkedtem már ezen. 😏
2022. júl. 30. 00:14
 22/27 anonim ***** válasza:
61%

Én elmúltam 50. De eszem ágában sincs ellenállni a csábításnak. Megnézek minden cicit, akár kicsi, akár nagy, ha tehetem, meg is simogatom, csókolgatom. Erre valók, a férfiaknak fejlődtek ki. Nem akarlak megsérteni, de az a véleményem, hogy ennyi évesen még nem szabadna olyan öregnek lenni, hogy nem hatnak rád a cicik.

Az eredeti kérdéshez is hozzászólnék. A méretnél fontosabb hogy a tulajdonosa meg van-e elégedve velük. Ha nincs, szégyenli, takargatja, az nagyon illúzió romboló. Ha megelégedett velük, nem rejtegeti szégyenlősen, felhívja rájuk a figyelmet, esetleg mutogatja is úgy, mintha nem tudna róla, hogy kivillan, igazi nőként viselkedik. Sokkal jobban tetszenek az ilyen nők. Az előzőekben többször is hozzászólt csajt (is) nagyon tudnám imádni, a szövege alapján szinte egy az egyben olyan, mint a feleségem, akibe (és a melleibe) 25 év után is bele vagyok zúgva.

2022. júl. 31. 00:08
 23/27 anonim ***** válasza:
#22 Nem azért nem hatnak rám mert öreg akarok lenni, hanem mert változtattam a prioritásomon. Nem akarok felszínes lenni aki elkábul két csöcstől. És igen, tudom hogy ezért fejlődtek ki ekkorára.
2022. júl. 31. 00:14
 24/27 anonim ***** válasza:
69%

#22 "Az előzőekben többször is hozzászólt csajt (is) nagyon tudnám imádni"

Mit imádsz benne? Hogy felszínes, és azt hiszi hogy egy istennő csak mert van két melle? Hát gratulálok...

2022. júl. 31. 00:17
 25/27 anonim ***** válasza:
#20 Kiszel Tündének is szép nagy mellei vannak, mégis undorodik tőle az egész férfitársadalom.
2022. aug. 1. 19:34
 26/27 anonim ***** válasza:

#20 vagyok. Írtam, hogy nagyon hasonlít a gondolkodása, viselkedése a feleségemre. A leírása alapján a mellmérete is. A nagy hasonlóság miatt írtam, hogy tudnám imádni, mert a feleségemmel még ennyi idő után is tart a kezdeti lángolás, amiben részemről nagy szerepe van a melleinek is.

#25-el egyetértek, a nagy cicik mellett más sok más is kell. Kiszel Tündét és még sok celebet nem csípem, nagy ívben elkerülném. De ennek nem a melleik az oka, hanem a természetük, már amennyire a TV-ből meg lehet ismerni. Eleve aki a "celebségéből" él és még büszke is rá, kiáll a TV elé zagyvaságokat beszélni, arról nagyon rossz a véleményem.

2022. aug. 3. 00:06
 27/27 anonim ***** válasza:
20-asnak teljesen igaza van. Rám is nagy hatással vannak a szép kerek méretes mellek. Mikor egy nő kivágott ruhában van, és rendesen látszanak a mellei alíg tudom megállni hogy ne nézzem őket. Mikor pedig leveszi előttem egy nagymellű nő a felsőjét szex előtt akkor kész vagyok. Már ott tartok hogy kismellű nőkkel ismerkedem csak, mert rájuk legalább tudok úgy is nézni hogy ne a szex jusson eszembe rögtön, és nem árnyékolja be a személyiségüket két dús cici.
2022. okt. 14. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!