Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, elégedettek vagytok?
Mekkora a mellméretetek? Elégedettek vagytok vele? Ha nem, mekkorát szeretnétek? Vagy van bármi a méreten felül amin változtatnátok?
Légyszi írjátok hány évesek vagytok!
Én elmúltam 50. De eszem ágában sincs ellenállni a csábításnak. Megnézek minden cicit, akár kicsi, akár nagy, ha tehetem, meg is simogatom, csókolgatom. Erre valók, a férfiaknak fejlődtek ki. Nem akarlak megsérteni, de az a véleményem, hogy ennyi évesen még nem szabadna olyan öregnek lenni, hogy nem hatnak rád a cicik.
Az eredeti kérdéshez is hozzászólnék. A méretnél fontosabb hogy a tulajdonosa meg van-e elégedve velük. Ha nincs, szégyenli, takargatja, az nagyon illúzió romboló. Ha megelégedett velük, nem rejtegeti szégyenlősen, felhívja rájuk a figyelmet, esetleg mutogatja is úgy, mintha nem tudna róla, hogy kivillan, igazi nőként viselkedik. Sokkal jobban tetszenek az ilyen nők. Az előzőekben többször is hozzászólt csajt (is) nagyon tudnám imádni, a szövege alapján szinte egy az egyben olyan, mint a feleségem, akibe (és a melleibe) 25 év után is bele vagyok zúgva.
#22 "Az előzőekben többször is hozzászólt csajt (is) nagyon tudnám imádni"
Mit imádsz benne? Hogy felszínes, és azt hiszi hogy egy istennő csak mert van két melle? Hát gratulálok...
#20 vagyok. Írtam, hogy nagyon hasonlít a gondolkodása, viselkedése a feleségemre. A leírása alapján a mellmérete is. A nagy hasonlóság miatt írtam, hogy tudnám imádni, mert a feleségemmel még ennyi idő után is tart a kezdeti lángolás, amiben részemről nagy szerepe van a melleinek is.
#25-el egyetértek, a nagy cicik mellett más sok más is kell. Kiszel Tündét és még sok celebet nem csípem, nagy ívben elkerülném. De ennek nem a melleik az oka, hanem a természetük, már amennyire a TV-ből meg lehet ismerni. Eleve aki a "celebségéből" él és még büszke is rá, kiáll a TV elé zagyvaságokat beszélni, arról nagyon rossz a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!