Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek / lányok ha a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek / lányok ha a párotok külföldön dolgozik és huzamosabb ideig nem jön haza akkor meg csaljátok?

Figyelt kérdés
2022. júl. 18. 07:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
Szeretek beleülni minden jóbe.Egy szép ház,jó kocsi,jacuzzi,meg persze egy méretes fax.28L
2022. júl. 18. 07:50
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Egyértelműen meg.
2022. júl. 18. 08:02
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
Volt már...
2022. júl. 18. 08:04
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
csak a kezemmel
2022. júl. 18. 08:40
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem
2022. júl. 18. 08:45
 6/11 anonim ***** válasza:
68%

Nem csalom meg, továbbra is őt szeretem és várom vissza.

Az, hogy időnként használom egy-egy pasi testét a vágyaim kielégítésére, ezen nem változtat semmit.

2022. júl. 18. 08:46
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Hát, én felpontoztam az osszes válaszolo not, már csak oszinteségukért is. A válaszuk korrekt modban volt, válasz gyanánt zold kéz. De maga a tartalom, amit írnak, viszont elég szomoru. Férfiként, ez elég undorito dolog. Akkor már miért nem kerestek egy "hazai" pasit, aki kozel van és tobbet egyutt vagytok? Koltoi kérdés volt.
2022. júl. 18. 09:25
 8/11 anonim ***** válasza:
74%
Egy idő után óhatatlanul bekövetkezik még ha próbáljuk is kerülni a lehetőségét.
2022. júl. 18. 11:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A férjem külföldön dolgozott, egyszer amikor hazajött, megismerkedett egy lánnyal. Legközelebbi találkozás alkalmával terhes lett. A férjem lapátolta neki haza a pénzt, a nő meg leadta a gyereket a rokonoknak, amikor visszament dolgozni, és elment szeretőzni. Amikor kiderült, elzavarta a háztól, és még ő volt megsértődve, mert nem hatott egy kis sírás.
2022. júl. 18. 11:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Épp ezért se lennék ilyen távkapcsolatban soha. Vagy megcsalnám vagy bele őrülnék a szexhiányba és erre menne rá a kapcsolat. Én igénylem a heti 3 szexet legalább. És egyetlen férfi se érdemli meg, hogy megcsalják miközben ő meg keményen dolgozik kint
2022. júl. 18. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!