Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Autóval már szólíttottatok le járókelő lányokat szopás reményében?
15
Szerinted mennyire érdelelt? Az se volt ritka, hogy hazafelé induló barátnőket szólítottam meg, és ketten-hárman ültek be. Felajánlottam, hogy hazaviszem őket, közben kipuhatoltam melyik lehet a leginkább vevő rá, és a többit vittem haza először, őt a végére hagytam. Ilyen szituk 80%-a dugással végződőtt. Mindig gumi volt rajtam, az se zavart ha előttem ötem baxták már meg. Te is csak azért sápítozol, mert soha életedben nem mertél ilyet csinalni.... 😄
"Lehet ebből bajom jogi úton?"
Nem vagyok jogász, de úgy tűnik, hogy igen:
"201. § (1) Aki
a) mást prostitúcióra rábír,
b) épületet vagy egyéb helyet prostitúció céljára másnak a rendelkezésére bocsát,
c) tizennyolcadik életévét be nem töltött személy prostitúciójához segítséget nyújt,
bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
Amit írtál az lényegében a prostitúcióra való rábírás, így az büntethető.
Amit bemásoltam, csak egy részlet, teljes írás itt:
Autóból szólítottam le lányt, illetve szólítottunk, mivel hárman voltunk a kocsiban, és három lányt szólítottunk le. De nem a szopásra kérdeztünk rá, hanem, hogy este van-e kedvük bulizni menni. Volt kedvük, és este ott is voltak, ahol ígérték.
Aznap este csak táncolás-bulizás volt, és az egyik lánytól el akartam kérni a számát, de nem adta meg, hanem elkérte az enyémet, hogy majd ő hív. Persze elkönyveltem, hogy lekoptatott, de 2 nap múlva felhívott, randiztunk, és 10 évig volt a párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!