Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tényleg létezik olyan köztetek, aki élvezi a szexet 14 centis pénisszel? Az enyém ekkora, és annyira kicsinek látom, hogy nehezen tudom ezt elhinni.
A vastagsága átlagos, de tényleg nagyon rövidnek tűnik. Ez nagyon zavar, sajnos komplexusom van miatta. Tudom azt is, hogy egy ekkora nyilván nem elég minden nőnek.
Kérem, hogy aki élvezte közületek a szexet ilyen kicsi mérettel, az írja meg a jó tapasztalatait, mert ebben a helyzetben minden pozitív megerősítés jól jönne. Persze nem kell hazudni a kedvemért, így kérem, hogy tényleg csak olyan lányok írjanak, akik valóban élvezték ekkorával is.
Én sosem mértem, és valamiért meg voltam győződve róla, hogy nekem 18 centis farkam van.
Ezzel a magabiztossággal éltem az életem, sokat is csajoztam, és sosem volt gond a mérettel.
Aztán nemrég lemérten, és rá kellett jönnöm, hogy 15 cm, nem 18.
Szóval fejben dől el, hogy mennyire vagy magabiztos.
Nekem 14.5 és 4.7-4.8cm vastag. Eddig minden csajt elvittem a csúcsra. :) Tudd használni és nem csak düfködni. Egyébként tényleg nem jó, hogyha pl a méhszájat megüti a farkad. Kézzel is simán el lehet érni, hát még akkor farokkal.
43F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!