Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ha a barátnőtök keresztény lenne és nem akarna lefeküdni veletek a házasságig?
Azon nyomban szakítás. Illetve már össze sem jönnék vele. Mi van, ha házasság után derül ki, hogy a szex egyáltalán nem működik köztünk?
300 éve lehet ez jó volt, de ma már talán ezen túlléptünk...
Szerintem ez egy nagyon szép dolog. A házasság egy életre szól és ebbe az életbe igen beletartozik az idős kor is, amikor már nem lesz szexuális kapcsolat. Az hogy nem csak idős korotokban, ha én az egész házas életed alatt hogyan lesztek meg együtt, azon múlik hogy mennyire ismeritek ki egymást, lehetőleg még házasság előtt, mert itt is ki tudnak bukni problémák, nem csak a szexnél, és míg ha jó a kapcsolat és az ágyban vannak problémák együtt tudtok maradni, fordított esetben ez már nem működik.
Egyébként örülj neki, hogy keresztény a jövendőbelid, mert ha tényleg ilyen szinten vallásos, nem csak itt fog ez megmutatkozni. Jó feleség lesz. (Ha pedig úgy döntesz mégis, hogy te ezt nem tudod vállalni, a telefonszámát nyugodtan átdobhatod, mert nem mindennapi az ilyen és én viszont pont ilyet keresek ;). )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!