Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez itt mennyire tűnik aberrált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez itt mennyire tűnik aberrált vágynak? Perverz lennék?

Figyelt kérdés

Arra vágyom, hogy a sógorom (férjem testvére)feltegyen az asztalra, lerántsa rólam a bugyit és olyan keményen dugja szét a puncim, hogy fájjon utána. Érezhessem napokig, hogy bizony bennem járt a farka.

Menjek el pszichológushoz szerintetek, hogy ilyenek ne jussanak eszembe?Dugásra nem fog sor kerülni sosem, amúgyse tennék ilyet a férjemmel!

28/N

2022. júl. 17. 13:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
38%
Nyugodtan mondd el a férjednek, ha összeilletek meg fogja érteni és talán még egy swingerezésben is benne lesz. Ha meg nem illetek össze, keresel magadnak másik gazdatestet, te ösztönlény!
2022. júl. 17. 13:45
 12/21 anonim ***** válasza:
94%
Én hiszek neki. Szintén fantáziálok bizonyos dolgokról, és ezek mai napig nem valósultak meg. Nem is fognak.
2022. júl. 17. 13:47
 13/21 anonim ***** válasza:
79%

Ameddig csak vágy, és huséges vagy a férjedhez, nem hiszem hogy ez perevrzség. En annak idején a csajom anyját akartam nagyon. Nagyon nem akarta a csajom a sexet, a végére kiderult hogy a szex a csaj. Csak hát kezdoként kezdte velem, maga se tudta még hogy milyen egy kapcsolatban állandoan sexelni. Viszont az anyja nagyon dogos volt, vekony, jo alaku, energiukus no. Es mindig hivott hogy menjek vele szaunázni. na így utolag már bánom, hogy a barátnomre valo tekintettel nem mentem vele el soha. (a csajom nem bírta a szaunát). Nagyon nagyon bánom. Még a végén lehet hogy akár lehetett is volna valami.

Teljesen megértelek.

31F

2022. júl. 17. 14:02
 14/21 anonim ***** válasza:
70%

Szia! Nem hiszem, hogy egy pszichológus tudna segíteni Neked ebben. Ellenben nem mondanám el a férjemnek, (főleg, ha csak "fantázia" ez a részedről.

Nyilván nem tudtam segíteni,, bocsi.

2022. júl. 17. 14:04
 15/21 anonim ***** válasza:
22%

Minek ilyennek kapcsolat

N

2022. júl. 17. 16:50
 16/21 anonim ***** válasza:
36%
Ez még nem abertalt. Volt egy fiú akinek az volt a vágya hogy a saját anyját verje teherbe.
2022. júl. 17. 21:02
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdezö tudod Én fantáziáltam sokáig az élettársam 2 nagylányárol. Egy darabig.... Aztán megraktam mindkettöt és nem problémáztam. Ök tudtak egymásrol az asszony nem. Ennyi
2022. júl. 18. 07:29
 18/21 Oldfire ***** válasza:
100%
Kivagy éhezve. Beszélgetni kellene a férjemmel...
2022. aug. 21. 12:38
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem abberált...vágysz rá titokban.... Ennyi
dec. 30. 07:30
 20/21 anonim ***** válasza:

Én ilyet utoljára egy esküvőn éreztem. Annyira helyes volt a vőlegény... Elképzeltem,hogy,felrak az asztalra,és mindenki előtt megdug.

Annyira beleéltem magam,hogy ki kellett sietnem a mosdóba kicsit.:)

dec. 30. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!