Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mit szólnátok, ha a férjetek ezzel hozakodna elő?
Figyelt kérdés
Terhes vagyok, így nagyon lecsökkent a libidóm, illetve fáj is odalent :(
Így nem tudunk szexelni. A férjem felvetette, hogy beszerezne egy ilyent, amit ha nekem nincs kedvem/fáj, akkor tudna dugni:
Ti mit szólnátok ehhez? Néhány válasz után elárulom én hogy reagáltam, nem akarom félrevezetni a véleményeket.
2022. júl. 17. 12:31
11/19 anonim 

válasza:

Neked nincs kezed? Az miért nem felel meg neki? A szexhez ketten kellenek...
12/19 anonim 

válasza:

Ez csak a kezdet. Nem sokára keres majd másik igazit.
13/19 A kérdező kommentje:
Felraktam két kérdést, egyet a feleség, egyet a férj részéről. Érdekes megfigyelni, hogy nem mindegy kiről van szó, teljesen mások a reakciók. A másik kérdés itt van:
2022. júl. 22. 10:11
14/19 anonim 

válasza:

Szóval beismered hogy kamu kérdések kiírkálásával fárasztod az oldal közönségét...
15/19 A kérdező kommentje:
Tévedés, nem kamu.
2022. júl. 22. 23:36
17/19 A kérdező kommentje:
Még keresünk, nem találtunk még olyant, ami ne kerülne százezrekbe.
2022. júl. 22. 23:49
19/19 anonim 

válasza:

Egy éve ezen rágódsz, kisgyerek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!