Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szexualis segedeszkozt vigyek nyaralasra? N
Figyelt kérdés
2022. júl. 16. 21:39
2/14 anonim válasza:
Egyedul mesz vagy paroddal?
Milyenek vannak?
Mi a cel? Neha kielegulni vagy teljesen uj szexelmenyt okozni?
Sokmindentol fugg
En semmilyet nem viszek pl
3/14 anonim válasza:
Hát, nem tudom, hogy te mit élvezel. Én anál plugot, dildót, G-pont vibrit, mellbimbócsipeszt, bilincset, korbácsot és szemmaszkot vittem magammal néhány szexi ruha és fehérnemű társaságában. De ez konkrétan olyan nyaralás volt, ahol a szex volt a fő célom. Egy fétis-BDSM bulin vettem akkor részt, megismerkedtem néhány emberrel, majd buli után a játszadozást a szálloda szobájában folytattuk.
4/14 A kérdező kommentje:
férjemmel megyek, csak ketten leszünk
2022. júl. 16. 21:48
6/14 anonim válasza:
Kecskét. Tyúkot. Esetleg rétegtranzisztort.
7/14 anonim válasza:
Egy másik pasit is, hogy hárman legyetek!
8/14 anonim válasza:
Amúgy most nyaralni mentek vagy bxxni? Nyilván mehet a kettő együtt is, de önmagában inspiráló lehet az új helyszín.
Ot meg csak találsz valamit, ami feldobja a bulit:-)
9/14 anonim válasza:
egy jo vibri szerintem kotelezo
10/14 anonim válasza:
A kedvencedből 1-2 bőven elég amit a pároddal majd közösen használtok. Tanács: ne a kézipottyászba rakd, mert átvilágításnál szeretik kiszedetni a fémet tartalmazó elektromos kütyüket és kellemetlen tud lenni hogy miközben mennek át az emberek az átvilágításon a vámosnak mutogatod ááá ez nem bombaalkatrész csak a 25 cm-s vibrim 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!