Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti tövig toljátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti tövig toljátok a farkatokat szexnél?

Figyelt kérdés
Én szűz fiú vagyok még, de ha szerencsém van, lassan meglesz az első. Tövig szoktátok nyomni? Nem fáj a lánynak? Makk a legérzékenyebb? Herezacsi nem baj, ha nekicsapódik a lány puncijának? Mármint úgy értem, nem fáj? Óvszer az nagyon rossz, lecsúszik, nem lehet benne élvezni? Ja és ti milyen pózban vesztettétek el vagy mi a legjobb?

2022. júl. 16. 18:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Exemnél nem ment a tövig, mert nagy volt neki, és így is mindig fájt.

Párommal mehet, imádom, és az sem zavar, ha eléri a méhszájamat - de ezt pl sok nő nem szereti, és én is csak ritkán engedem, mert nem szeretnék sebet és esetleg rákot.

2022. júl. 16. 20:45
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

ne gondolkozz túl sokat, ösztönösen fog menni

legyél figyelmes, ne legyél önző

vegyél gumit, és maszturbálj úgy. egyrészt rutinosan tudod felvenni, másrészt hozzászoksz

ja és a lány legyen nedves, mert gumiban ezt annyira nem érezni

2022. júl. 17. 07:39
 13/23 anonim ***** válasza:
74%
Tövig szoktam természetesen. Az csak akkor fáj ha a csaj kis termetű és a két làba a nyakamban van, mert akkor a méhszájat nyomja.
2022. júl. 17. 21:11
 14/23 anonim ***** válasza:
Mindig, csak ha nem bírja a partner akkor nem
2022. júl. 19. 22:51
 15/23 anonim ***** válasza:
Először legyen rá időd XD
2022. júl. 27. 15:19
 16/23 anonim ***** válasza:

Sose toltam még tövig én szerintem.. összvissz 17,5 centi de szerintem mindig marad a tövéig vagy 3 centi :D nem esik jól a lányoknak. Volt 1 lány..borzasztó tüzes volt.. meg Nympo... na ő neki betoltam tövig.. de még ő is sikongatott meg dobálta magát.. Valójában a hüvely sose olyan hosszú mint azt hiszik.. még egy átlag pénisz se fér be csak úgy könnyedén...

25/f

2022. szept. 20. 20:23
 17/23 anonim ***** válasza:

16. Nos, egyetértek. Már nem tudom melyik komment volt az enyém, de nálunk sem működik durr bele. 17 cm X 5,9. Pedig nekem hosszabb a vaginám. Hónapokig azért kellett szokni párom méretét, mivel exemmel sokkal kisebb és vékonyabb volt. De működik. Van, aki azt írta, hagyjam el, meg nem illik össze. Annak ajánlottam egy kis anatómiát és biológiát. :)

Mi tudtuk, megoldottuk. Az sem fáj ha töcsköl erőből hátulról, de bőven kell pár perc előjáték és tágítás.

Egyébként nőként eltérő a hüvely hossza. Mondjuk nem vagyok 50kg vasággyal és sportoltam több évig, ki tudja ez szamit-e, sokan azt mondták igen. :D

2022. szept. 20. 20:32
 18/23 anonim ***** válasza:
Az első behatolaskor ne told be tövig.Amugy is kellemetlen egy lánynak szuzessege elvesztese.Nem szabad még jobban szét feszíteni a huvelyet.
2022. nov. 28. 13:21
 19/23 anonim ***** válasza:
Az első behatolasnal ne told be egyből tövig a peniszedet,mert az borzalmasan fájna neki.Eloszor csak a makkjat nyomd be neki.Aztan ha a szüzességét elveszti betolhatod neki az egészet.A lány majd szól,ha már túl mélyen vagy benne.
2022. nov. 28. 16:24
 20/23 anonim ***** válasza:
Én sohasem tudom tövig betolni!18 centis peniszem nagy fájdalmat okozna a csajomnak!Ha csak félig nyomom,akkor is élvezi,mert elég vastag,hogy szét feszitse a huvelyet!
2023. febr. 17. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!