Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti tövig toljátok a farkatokat szexnél?

Exemnél nem ment a tövig, mert nagy volt neki, és így is mindig fájt.
Párommal mehet, imádom, és az sem zavar, ha eléri a méhszájamat - de ezt pl sok nő nem szereti, és én is csak ritkán engedem, mert nem szeretnék sebet és esetleg rákot.

ne gondolkozz túl sokat, ösztönösen fog menni
legyél figyelmes, ne legyél önző
vegyél gumit, és maszturbálj úgy. egyrészt rutinosan tudod felvenni, másrészt hozzászoksz
ja és a lány legyen nedves, mert gumiban ezt annyira nem érezni

Sose toltam még tövig én szerintem.. összvissz 17,5 centi de szerintem mindig marad a tövéig vagy 3 centi :D nem esik jól a lányoknak. Volt 1 lány..borzasztó tüzes volt.. meg Nympo... na ő neki betoltam tövig.. de még ő is sikongatott meg dobálta magát.. Valójában a hüvely sose olyan hosszú mint azt hiszik.. még egy átlag pénisz se fér be csak úgy könnyedén...
25/f

16. Nos, egyetértek. Már nem tudom melyik komment volt az enyém, de nálunk sem működik durr bele. 17 cm X 5,9. Pedig nekem hosszabb a vaginám. Hónapokig azért kellett szokni párom méretét, mivel exemmel sokkal kisebb és vékonyabb volt. De működik. Van, aki azt írta, hagyjam el, meg nem illik össze. Annak ajánlottam egy kis anatómiát és biológiát. :)
Mi tudtuk, megoldottuk. Az sem fáj ha töcsköl erőből hátulról, de bőven kell pár perc előjáték és tágítás.
Egyébként nőként eltérő a hüvely hossza. Mondjuk nem vagyok 50kg vasággyal és sportoltam több évig, ki tudja ez szamit-e, sokan azt mondták igen. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!