Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy lány ha zavarban van,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány ha zavarban van, félős, akkor nem lehet "szexuális kisugárzása"? Ez mit jelent pontosan?

Figyelt kérdés
2022. júl. 16. 09:25
 1/5 anonim ***** válasza:
10%
Vannak betegek, akik erre gerjednek. Na ők a pedofilok. Egy nő legyen magabiztos, temperamentumos. Tudja, hogy mit akar. Nem akarok páromként egy kamasz lányt.
2022. júl. 16. 09:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kisugárzása mindenkinek van. Pont hogy akkor van amikor zavarban vagy!
2022. júl. 16. 09:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, ki mondta ezt, de azt tudom, hogy baromságot mondott.
2022. júl. 16. 09:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

"Vannak betegek, akik erre gerjednek. Na ők a pedofilok"

Tehát szerinted aki zavarba jön valami miatt és ez miatt nem ítélik el az a pedofil. Olvasd el a BTK-t

2022. júl. 16. 10:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Olyan értelemben nem lehet egy csendes, félős, visszahúzódó lánynak szexuális kisugárzása, hogy nem váltja ki belőlem azt az igazi tüzet. Nem érzem azt, hogy fúúúú micsoda csaj, fúúú de kívánom... Viszont kisugárzása ettől még lehet. Picit titokzatosak az ilyen lányok, nehezen nyílnak meg, de ha megnyílnak, sokszor sokkal vadabbak, mint a csupa égő vágyat gerjesztő társai. Én bírom az ilyeneket, aranyosak, cukik, és tapasztalataim szerint igazi vadmacska rejtőzik az ilyen csajszikban.
2022. júl. 16. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!