Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyamatosan a főnökömről fantáziálok. Mit csináljak, hogy ennek vége legyen?
Figyelt kérdés
Elég jó a kapcsolatunk viszont csak barátok vagyunk. Nem szeretném ha ez rámenne a barátságra, és az állasomat sem szeretném elveszíteni. Mit csináljak?2022. júl. 15. 12:51
1/10 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. Aztán szexeltem vele párszor és elmúlt.
2/10 A kérdező kommentje:
És mi lett a vége?
2022. júl. 15. 12:55
3/10 Mkdir válasza:
Egy ismerősöm hozzament a fonokehez és szült neki két gyereket (sori munkás volt) a másik gyakorlatra jött mérnöknek, fel év után terhesszabadsagra ment mert a részleg nagyfonoke teherbeejtette. A másik csak lesz**pta a főnökét, kapott egy kicsit nagyobb pozíciót. Szerintem brutál hosszú a lista szóval nem hinném hogy másokat meglepni vagy gondot okozna a viszonyotok. Az állásodat sem fogod elvesziteni.
4/10 anonim válasza:
Megszűnt a fantáziálás meg a vonzalom, maradt a munkakapcsolat
5/10 anonim válasza:
Önuralom!
Nem fogsz tudni egy sggl két lovat megülni!
6/10 anonim válasza:
Ahogy fent is írták, ma már nem meglepő az ilyesmi, bár jobb pozíciót szerintem csak emiatt nem fogsz kapni.
Ha zavar a dolog, válts munkahelyet; ha meg akarod élni a dolgot, szexelj vele.
7/10 anonim válasza:
Nekem is volt viszonyom a volt főnökömmel.
De ha ezt nem akarod, akkor keress benne hibát, és koncentrálj arra. Ha ügyes vagy, hamar megutálod
8/10 anonim válasza:
Amit tinikorodban is csináltál amikor a jóképű fiatal tanerőbe voltál szerelmes (meg a fél osztály is). Önuralom, idővel elmúlik. Nyisd ki a szemed másokra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!