Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a jó kinézetű csajok Szarok az ágyban ?
26.
Nem aggódok csak tényeket irtam.
Nekem 2 szép volt eddig csak, tény dekoratívak voltak, fel is állt hamar, az egyik nem is akart szopni, csak egy pózt akart, misszionáriust, és nyavajgott közben, nem is kerestem többet, ő igen.. A másik meg úgy tett mintha szopna, fájt, meg nagyon tág volt, sok 22 centis átmehetett rajta, a 17 centim lötyögött benne. A többi lány is tetszett, de úgy mondom, nem epekedtek utánuk a jó pasik, mert nem azok a fullosak voltak, de nekem ők is tetszettek, és egyik jobb volt az ágyban mint a másik. Szűkek is voltak és odaadóak, több felejthetetlen élmény is volt köztük. Ilyen kis számoknál nem állítom hogy most akkor ez már törvényszerű, meg azért kicsit relatív a szépség is, de már ilyen kevés próba után is tudatalatt nem akarok foglalkozni nagyon azokkal akikre minden pasi azonnal ugrana.
Egy másik észrevételem, az ilyen egos, beképzelt lányok szintén nem jó partnerek az ágyban, és nem csak a fullosak ilyenek, na azokat kerülöm xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!