Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz, hogy a jó kinézetű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a jó kinézetű csajok Szarok az ágyban ?

Figyelt kérdés
2022. júl. 14. 22:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
63%
Én azt mondom hogy nem a szép nők rosszak az ágyban, hanem a nagymellű nők. Az összes nagymellő nő pocsék volt az ágyban akikkel voltam eddig.
2022. júl. 15. 00:27
 22/28 anonim ***** válasza:
48%
Ez inkább olyan savanyú a szõlõ jellegû bölcsességnek hangzik.
2022. júl. 15. 04:31
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem valóban egy gyönyörű lány volt az egyetlen jelentős kudarcom az ágyban. Olyan volt, mint egy fadarab, szopni alig szopott, pedig én nyalással kielégítettem. A baj a teljes passzivitása volt és nem a szépsége, mesélte, hogy előző barátja megcsalta. Szégyenszemre alig állt fel a tököm. alig mentem el, pedig vizuálisan szép volt és bem gondoltam volna, hogy ilyet megélek. Utána voltam egy szintén gyönyörű lánbyal, na ő azért idatette magát, ott már jó volt. Majd utána jött egy40éves csajszi, aki nem volt ronda, de nem is volt túl szép, na az odatette magát. Négyszer elégítettem ki ujjazással, nyalással, utána egyszer dugással. A csaj úgy szopott, mintha az élete múlt volna rajta. A szépség az elején lehet előny, hogy ismerkedj, beindulj, de utána az ágyban már a kölcsönös kémia és az odaadás szükséges, ott a szépség már édeskevés.
2022. júl. 15. 06:07
 24/28 anonim ***** válasza:
30%
Nálunk nem így van
2022. júl. 15. 06:10
 25/28 anonim ***** válasza:
70%
Tudod a mondást, tehát igaz is lehet. Az alma is kívül szép, de belül... Általában rohad.
2022. júl. 15. 06:40
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
#19 egyik se talált,de köszi,hogy így aggódsz😘
2022. júl. 15. 08:07
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

26.

Nem aggódok csak tényeket irtam.

2022. júl. 15. 11:37
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 szép volt eddig csak, tény dekoratívak voltak, fel is állt hamar, az egyik nem is akart szopni, csak egy pózt akart, misszionáriust, és nyavajgott közben, nem is kerestem többet, ő igen.. A másik meg úgy tett mintha szopna, fájt, meg nagyon tág volt, sok 22 centis átmehetett rajta, a 17 centim lötyögött benne. A többi lány is tetszett, de úgy mondom, nem epekedtek utánuk a jó pasik, mert nem azok a fullosak voltak, de nekem ők is tetszettek, és egyik jobb volt az ágyban mint a másik. Szűkek is voltak és odaadóak, több felejthetetlen élmény is volt köztük. Ilyen kis számoknál nem állítom hogy most akkor ez már törvényszerű, meg azért kicsit relatív a szépség is, de már ilyen kevés próba után is tudatalatt nem akarok foglalkozni nagyon azokkal akikre minden pasi azonnal ugrana.

Egy másik észrevételem, az ilyen egos, beképzelt lányok szintén nem jó partnerek az ágyban, és nem csak a fullosak ilyenek, na azokat kerülöm xd

2022. júl. 18. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!