Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A heterók miért nem akarnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A heterók miért nem akarnak biszexuálissal kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Negatív tapasztalatok, vagy előitélet az oka? Miért nem kell egy biszexuális igazán sem a heteróknak, sem a melegeknek? Mi a gondjuk a biszexekkel?
2022. júl. 14. 21:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna.
2022. júl. 14. 22:19
 12/14 anonim ***** válasza:
53%
Én hetero lány vagyok és jelenleg egy biszex sráccal randizgatok. Ugyan még nincs köztünk semmi komoly, engem nem zavar hogy biszex, attól még ugyanúgy vonzódom hozzá. (Kicsit nekem is fura, mert ezelőtt azt mondtam volna, hogy nem jönne be ilyen ember, de amióta megismertem, megváltozott a véleményem, mert a kisugárzása, személyisége, kinézete mind nagyon tetszik, és rájöttem hogy igazából nem tud zavarni hogy biszex.)
2022. júl. 14. 23:21
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Pasi vagyok, hetero, egy biszex csaj nem zavar, felőlem haza is hozhatja a csajt amit fog, végig is nézem simán.

de mivelhogy hetero vagyok így én csak nőkkel kezdek. szóval a biszex pasihoz semmi közöm. :D de ha neked lesz hozzá, akkor te leszel minimum biszex. :)

2022. júl. 15. 00:31
 14/14 anonim ***** válasza:
54%

Miért ne akarnának??

Bi vagyok,de mindig is volt baràtnőm,pedig mindegyik előtt felvállaltam a beállítottságomat

2022. júl. 15. 06:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!