Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az emberek hány százaléka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek hány százaléka perverz?

Figyelt kérdés

Bár relatív kinek mi a perverz, de azért azt tudni lehet, hogy ami egy kicsit is aberrált, azaz eltér a megszokottól, az már perverzió.

Beletartozik ebbe a bdsm, pedofília, gerontofília, zoofília, nekrofília, és az összes többi parafília ami kevésbé / vagy nagyon nem normális.

Az orális szex, anális szex, vagy akármilyen fajta dugás nyilván nem tartozik a perverz kategóriába, ahogy a homoszexualitás, biszexualitás sem, mivel ezek hétköznapi dolgok.

Az emberiség hány százalékát teszik ki a fent említettek?

2022. júl. 14. 15:03
 1/8 anonim ***** válasza:
17%
90
2022. júl. 14. 15:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Járd végig a világot. Kérdezz meg minden élő embert. És akkor kapsz egy valós adatot. Így csak agyatlan találgatásokat remélhetsz válasz gyanánt.
2022. júl. 14. 15:06
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudom de én az vagyok
2022. júl. 14. 15:12
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
A klasszikus parafiliákba tartozók aránya 5% alatt van, azok száma akik un. preferált szinten vonzódnak valamihez 25% körüli a részarányuk.
2022. júl. 14. 16:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért az, hogy mondjuk konszenzusos alapon valaki BDSM-et űz a párjával mint perverzió, meg hogy valaki elmegy indiába szexturizmusra és gyereklányokat dug meg, az közel se ugyan olyan... Pont ezért nem is lehet átfogó elemzést készíteni, mert valaki nem ismeri be, valaki meg nem is tud róla hogy ez mondjuk perverzió, mert egy edukálatlan paraszt valahol a világ végén. :D
2022. júl. 14. 16:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
2022. júl. 14. 16:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem Mo.-n 60%-a az.
2022. júl. 14. 17:44
 8/8 anonim ***** válasza:
200%
2022. júl. 16. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!