Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Hol kerestek/találtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegedipatrik666 kérdése:

Lányok! Hol kerestek/találtok magatoknak szexpartnert?

Figyelt kérdés
Nem igazán vágyom most egy kapcsolatra de valakivel szeretnék időnként együtt lenni. Tudom legtöbben Tindert írnátok, de oda nem szeretnék regisztrálni

2022. júl. 13. 18:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#10 hát ha hosszú szoknyában vagy és nem rövidben akkor ne is 😂

Aazé' ugye küldesz képet az esti hokihoz? 😂 Jaj miket beszélek, (mások által) helyesnek mondott srác vagyok, 12 órán át folyamatosan megy, egyszer sem sültem még fel, fél liter van bennem - csak néha összekeverem a számokat 😂

2022. júl. 13. 20:59
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

11

Verjed csak hülyegyerek... 😂

2022. júl. 13. 21:02
 13/14 anonim ***** válasza:
25%
Parton sétálva 3an leszolitjak a not. Akkor már értem miért ilyen nehéz szinglikent elkapni egy normális not. :D látom muszaj lesz ramenosebbnek lenni ezek alapján. :D
2022. júl. 13. 21:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Koszonjuk tényeken alapulo, az embert jol kiismerve és megfontolt véleményed. 👌
2022. júl. 13. 23:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!